Posebna ponudba

5 IGER NORA AKCIJA PS4 500GB PLAYSTATION 4+PLAYGAME ČLANSTVO GTA5 IGRA

Šifra: 4X PS4 1X GTA5
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 279,00€

Možnosti


* Garancija :* Dodatni igralni plošček:5 IGER NORA AKCIJA PS4 500GB PLAYSTATION 4+PLAYGAME ČLANSTVO GTA5 IGRA

V paketu GTA5 Rabljen in še 4x igre PS4 rabljene!

 

 

Nor paket, Ps4 rabljena igralna konzola, lepo ohranjena, tedensko dobivamo rabljene konzole, cena paketa le 279EUR, v primeru da si vzamete celo 5 rabljenih iger cenovno kos DO 50EUR, Če vam akcija ni razumljiva, nas prosim pokličite na 031-434-225 Damjan, hvala!

Ali so te rabljene igre moje, jih lahko obdržim? SEVEDA, vse igre so last kupca lastnika nove ali rabljene igralne konzole, igre lahko tudi mnejate pri nas, ali vam jih samo odkupimo, vse razne kombinacije po dogovoru.

PLAYGAME ČLNASTVO 5 BREZPLAČNIH PS4 IGER!

 
V naši trgovini si lahko vzamete kar 5 rabljenih iger, (V primeru da objavimo na FB portal NOVE zapakirane  igre, ste deležni tudi novih brezplačnih iger), igre lahko pregledate vsak teden na Fb portalu TUKAJ  ali nam pišite svoje želje iger na naš meil info@playgame.si
 
Lahko si vzamete takoj 5 iger, ali jih vzamete v naši trgovini v obdobju 2 leti dni oz 24 mesecev, se pravi, da lahko vzamete tudi novejše naslove rabljenih iger, katere niti še niso lansirane narejene itd
 
V naši trgovini si lahko v obdobju 24 mesecev, vzamete kar 5 rabljenih PS4 iger,  ena igra do 50EUR oz 5x igre rabljene do skupne cene 250EUR,
 
 
 
 
 
Če vam akcija ni razumljiva, nas prosim pokličite na 031-434-225 in vam razložimo potekakcije, rabljene nove konzole, ali Playgame članstva, vedno smo vam na voljo od 7 do 16h na gsm, sobote nedelje od 7 do 13h, hvala za nakupe!
 
 
 

PLAYSTATION 4 (PS4) JE SONY-JEVA KONZOLA ZADNJE GENERACIJE. PLAYSTATION 4 NE PODPIRA PLAYSTATION 3 ALI PLAYSTATION 2 IGER ALI DODATNE OPREME. ZA IGRANJE PREKO INTERNETA JE POTREBNA PLAYSTATION PLUS NAROČNINA. PLAYSTATION 4 JE IGRALNA KONZOLA NOVE GENERACIJE, KI PONUJA IZREDNO GRAFIČNO MOČ IN HITROST, RAZSEŽNE FUNKCIJE DRUŽENJA PREKO SPLETA, INOVATIVNE NAČINE IGRANJA TER ZELO PREGLEDEN IN PRIJAZEN UPORABNIŠKI VMESNIK.

 

Novi kontroler DualShock 4

 

DualShock 4 je evolucija DualShock kontrolerja, bistvena sprememba je sledilna ploščica na sprednji strani kontrolerja in lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča lažje spremljanje kontrolerja v prostoru preko PlayStation Eye kamere.

Mnogi boste navdušeni nad "Share" gumbom, ki bo omogočal, da enostavno zajamete sliko iz igre ali videoposnetek in ga delite s prijatelji.

Sony je v novem DualShocku izpopolnil tudi analogne gumbe, ki so sedaj še bolj natančni in nadgradil senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

 

Izjemna moč PlayStation 4 prihaja iz 8-jedrnega AMD procesorja "Jaguar", ki skupaj z AMD grafično kartico ter 8 GB GDDR5 pomnilnika RAM prinaša odlično izhodiščno točko za vse prihodnje in seveda sedanje najzahtevnejše igre. Vgrajena je gigabitna mrežna kartica za žično povezovanje in pa brezžični vmesnik WiFi 802.11 b/g/n. 

 

Za shranjevanje vseh vaših medijskih in drugih datotek je vgrajen 500 GB trdi disk, Blu-Ray optična enota pa vam bo omogočala predvajanje Blu-Ray in DVD filmov, ter seveda najzahtevnejših iger. Konzola ima tudi vgrajeno povezljivost Bluetooth 2.1+EDR. 

 

Za vse zunanje naprave sta vgrajena dva USB 3.0 priključka in pa AUX priključek za priklop kamere Sony PlayStation 4. Na zadnji strani boste našli HDMI izhod, digitalni optični izhod in pa že omenjen gigabitni mrežni priključek (RJ-45). 

 

Z novo generacijo igralne konzole Sony Playstation - PS4, prinaša tudi prenovljen gamepad DualShock. V primerjavi s prejšnjo generacijo, ima DualShock 4 veliko novih lastnosti kot je vgrajen zvočnik, priključek za slušalke, touchpad, LED luč na sprednji strani, ki sveti v treh barvah in pa gumb Share, ki omogoča hitro deljenje svojih dosežkov s svojimi prijatelji preko spleta. 

 

Prenovljene pa so tudi stvari, kot sta gumba R2 in L2, ki sta sedaj zaobljena navzven in omogočata boljši oprijem, vgrajen je tudi boljši senzor six-axis, tukaj pa je tudi sama oblika gamepada, ki omogoča najboljši oprijem ter udobje ob dolgih urah igranja. Tudi analogni igralni palici sta prenovljeni in z novo obliko ponujata boljši oprijem. Gamepad je seveda brezžičen, polni pa se ga preko priključka micro USB. 

 

PlayStation 4 uporablja naročniški sistem PlayStation Plus, ki uporabnikom omogoča dostop do spletnega igranja in druženja z drugimi lastniki izjemne konzole PlayStation 4.

 

SPECIFIKACIJE

 

 • AMD Jaguar, 64-bitni, 8-jederni centralni procesor
 • AMD Radeon grafični procesor, podpira 4K ločljivost
 • 8GB GDDR5 RAM pomnilnika
 • 500GB trdi disk
 • Blu-Ray optični pogon
 • 802.11n WiFi
 • HDMI 1.4, komponentni, kompozitni izhod, SCART
 • optični audio izhod

 

 • PlayStation 4 igralno konzolo
 • Dual Shock 4 brezžični kontroler
 • 500GB trdi disk
 • HDMI kabel
 • Slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • Neomejena tehnična pomoč po telefonu ali emailu​
 •  

2 mesečna garancija

 

 

 

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: