Posebna ponudba

PS3 12GB ULTRASLIM SUPERSLIM (Rabljeno)

Proizvajalec: Sony
Šifra: PS3 12GBR
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 107,00€

Možnosti


* Dodatni igralni plošček:PS3 12GB ULTRASLIM SUPERSLIM (Rabljeno)

Igralna konzola je rabljena, ampak kot nova, zelo lepo ohranjena, samo odprt in testiran paket,, vsa original oprema in embalaža, konzola ima še  11 mesečno garancijo!

 

Novi PS3 ima enake značilnosti in funkcionalnosti, kot v prejšnji modeli. Ta omogoča Blu-ray Disc (BD),gledanje filmov in iger v visoki ločljivosti in veliki vsebini in storitev, veliko aplikacij lahko prenesete iz omrežja. Elegantna, ukrivljena zasnova prvotnega modela se je ohranila s tem modelom.25% manjša, ter vsaj 20% lažja igralna onzola.


Kapaciteta PS3 trdeg diska je 12GB, za shranjevanje več iger, glasbe, fotografij, video posnetkov in drugih vsebin in storitev, ki je na voljo na PlayStation Network.Brezplačni prenos demo iger na notranji trdi disk PS3 konzole.

Playstation Network člani imajo tudi možnost, da prenesejo brezplačne aplikacije, kot so Home PlayStation in življenje s PlayStation. V prvem je družabna, tridimenzionalna igralna skupnost, kjer lahko uporabniki komunikacijo in izkušnje delijo z uporabniki.

Novi PS3 je opremljen tudi s funkcijo BRAVIA Sync. S povezovanjem nov sistem PS3 in TV Bravia s kablom HDMI, imajo uporabniki možnost, da smer domačega menija sistema PS3 neposredno z daljinskim upravljalnikom televizorja. Druge funkcije vključujejo sistem v pripravljenosti funkcijo, ki zagotavlja, da bo PS3 sistem samodejno izklopi, ko se televizor Bravia izklopi.


 

 

V paketu:

 

PS3 12GB model

PS3 AV TV KABEL in USB kabel

PS3 Dualshock 3 igralni plošček

PS3 napajalni kabel

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Priporočamo...