Posebna ponudba

PS4 1TB PRO MODEL 36 MESEČNA GARANCIJA + IGRA HORIZON:ZERO DAWN PS4 PS4 EXCLUSIVE

Šifra: PS4 PS4 EXCLUSIVE
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 399,00€

Možnosti


* Garancija :
* Dodatni igralni plošček:* PLAYSTATION PLUS:PS4 1TB PRO MODEL 36 MESEČNA GARANCIJA + IGRA HORIZON:ZERO DAWN PS4 PS4 EXCLUSIVE

Igralna konzola PlayStation 4 (PS4) Slim PRO

Ponaša se z najsodobnejšo tehnologijo in tako zagotavlja najhitrejšo, najostrejšo in najodzivnejšo izkušnjo igranja iger doslej. Pod pokrovom konzole se zdaj skriva še več moči, zato bodo igre oživele z intenzivno grafiko in izjemno pristnimi podrobnostmi. Hitrejša in stabilnejša hitrost sličic poskrbi za kristalno čiste premike, zato je dogajanje hitrejše, jasnejše in še bolj eksplozivno. 

 

Iz Netflixa, YouTuba in kmalu tudi iz številnih gostiteljskih razvedrilnih aplikacij lahko pretakate največje filmske uspešnice, najbolj gledane televizijske oddaje in najnovejše videoposnetke celo v osupljivi ločljivosti 4K*, in sicer s samodejnim višanjem ločljivosti, ki poskrbi za najbolj jasno sliko. 

* Potrebujete televizor 4K.

 

PlayStation 4 Slim igralna konzola je najboljše mesto za dinamično igranje, zmogljiva grafika in hitrost, inteligentna personalizacija, globoko integrirane socialne sposobnosti ter inovativna možnost drugega zaslona. Združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje. PS4 Slim omogoča odklepanje ustvarjalnost in premika meje igranja prek sistema, ki je popolnoma prilagojen gaming navdušencem.

 

Nadzor, ki mu ni para.

Brezžični igralni plošček DUALSHOCK 4 ima nov videz in obliko ter še bolj pregleden in barvit svetlobni indikator, da vam bo igranje šlo še bolje od rok. Najbolj ergonomski in intuitiven igralni plošček PlayStation, ki je razvit doslej. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye.

 

Najbolj povezana konzola.

Svoboda igranja, deljenja in druženja v igričarskem svetu.

 

Share Play (skupno igranje) - Povabite prijatelja v svojo dogodivščino, povabite ga v igro z več igralci ali pa mu prepustite, da igra namesto vas, tudi če sam nima tiste igre. 

Remote Play (oddaljeno predvajanje) - Prek domačega omrežja Wi-Fi pretakajte igre v osebni računalnik ali računalnik Mac, napravo PlayStation Vita ali Sony Xperia in pozabite na uporabo televizorja. 

Pretakajte svoje igranje iger - Prek strani Twitch, YouTube ali Dailymotion pretakajte svoje dogodivščine v živo. 

Delite v nekaj sekundah - Delite posnetke zaslona in videoposnetke svojih najboljših trenutkov na Twitterju in Facebooku. 

Povežite se s prijatelji - Prirejajte zabave, pogovarjajte se s prijatelji ali se pridružite igričarskim skupnostim in poiščite nove igralce.

 

Zavladajte svetu.

Sklepajte zavezništva, poravnajte račune in igrajte s prijatelji ter tekmeci v spletu v najljubših spletnih načinih igre – samo s PlayStation Plus.

 

SPECIFIKACIJE

 

KAJ DOBIM?
 
  • PlayStation 4 Slim PRO igralno konzolo
  • Sony DualShock 4 Slim brezžični kontroler
  • 1000GB trdi disk
  • HDMI kabel
  • Slušalke z mikrofonom
  • USB napajalni kabel
  • Neomejena tehnična pomoč po mailu
  •  

​36 mesečna garancija!

 

Priložena nova igra HORIZON:ZERO DAWN PS4 PS4 EXCLUSIVE

 

 

 

Še ena izmed težko pričakovanih iger v letu 2017 prihaja od razvijalcev Guerilla games, kateri so med drugim odgovorni za serijo iger Killzone. Gre za novo igro z odprtim svetom in ogromno mapo v katerem bomo odkrivali skrivnosti, nova orožja in opremo, in kar je najpomembneje - poizkušali preživeti.

 
Zgodba se odvija v post-postapokaliptičnem svetu, vsaj 1000 let po apokalipsi v kateri je nek večji dogodek z obličja zemlje izbrisal večino človeštva. V igri bomo prevzeli ženski lik Aloy-e, ki se spretno bori proti sovragom. V vlogi le teh srečamo robotske dinozavre (plot zgodbe še ni znan, zato še ne vemo natančno kaj natančno se je zgodilo da robotski dinozavri hodijo po obličju zemlje), kar igralcu lahko že vnaprej povzroča skrbi. Kot da dinozavri ki jih poznamo iz jurskega parka še ne bi bili dovolj zastrašujoči, imajo roboti v igri poleg svoje velikosti še mnogo drugih orožij s katerimi se vas nameravajo znebiti - lasersko vodene izstrelke, strojnice in debel oklep... 
 
Po zgledu ostalih iger z odprtim svetom nas bo igra vodila skozi zgodbo s sistemom nalog, veliko pa bo tudi odkrivanja orožij in novih lokacij. Preizkusite se proti futurističnim robotom, v prostranem odprtem in nevarnem svetu.
 
Izide za: PS4 exclusive
 
Pisec: Sašo V.
 
 
 
 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: