Posebna ponudba

Xbox One S 500gb White

Šifra: Xbox One S 500gb White
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 259,00€

Xbox One S 500gb White

Nova generacija iger in zabave! Kjer igre premikajo meje realizma. Kjer se TV sprejemnik podredi vsaki vaši želji. Kjer lahko istočasno igrate igre in poslušate glasbo. Kjer lahko preklapljate med igranjem iger, gledanjem TV programa ali filmov ter poslušanjem glasbe v trenutku. Kjer delovanje konzole lahko popolnoma prilagodite svojih željam. Kjer je zabava združena na enem mestu. Predstavljamo vam novi center vašega doma, all-in-one, Xbox ONE S!

 

Xbox One S 500GB 40% manjši od Xbox One različice, z 500GB spomina ter integriran napajalnik. Igrajte svoje najljubše in najboljše igre, vključno z Xbox 360 igrami. Naj vas nova manjša velikost ne zavede; z integriranim napajalnikom in 500GB pomina je Xbox One S najnaprednejša konzola.

 

Visok dinamičen razpon - preiskusite bogatejše in intenzivnejše barve v igrah kot so Gears of War 4 in Forza Horizon 3. Z večjim kontrastnim razmerjem med svetlobo in temo ter tehnologijo visoko dinamičnega razpona prinaša resnično vizualizacijo vaših iger.

 

4K Ultra HD Blu-ray in Streaming - z štirikratno resolucijo standardnega HD, 4K Ultra HD prinaša kristalen in najbolj realen pogled kar je možno. “Strimaj” 4K vsebine na Netflix-u in Amazon Video ter si oglejte Ulra HD Blu-ray filme in osupljivo vizualizacijo z Visoko dinamičnim razponom.

 

IR BLASTER - povežite Xbox one S konzolo z drugimi napravami , kot npr. s televizorjem ali audio/video sprejemnikom itd. in jih na ta način lahko prižgete. IR blaster vam omogoča hitrejšo odzivnost.

 

Xbox ONE Brezžični Kontroler - doživite izboljšano različico novega xbox brezžičnega kontrolerja, ki ga odlikuje boljši oprijem in streaming design. Omogoča vam dvakrat večje območje dosega, posebna tekstura na zadnjem delu za boljši oprijem med igranjem in z Bluetooth® tehnologijo omogoča igranje iger na Windows 10, tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih.

 

V KOMPLETU:
 
  • Xbox One S igralna konzola
  • 500gb trdi disk (interni)
  • Xbox brezžični kontroler z 3,5 mm za slušalke
  • Stojalo za konzolo (pokončno)
  • HDMI kabel
  • AC napajalni kabel
  • 14-dnevni Xbox Live Gold poskusno

 

12 mesečna garancija!

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: