Posebna ponudba

Xbox One S Slim model 500GB FIFA 17 Bundle

Šifra: Xbox One S Slim model 500GB FIFA 17 Bundle
Razpoložljivost:
1-3 dni
Cena: 249,00€

Xbox One S Slim model 500GB FIFA 17 Bundle

Xbox One S (Slim) je mehkejši, manjši in ostrejši,... Nova različica Xbox One S (Slim) se ponaša z 40% manjšimi dimenzijami, vgrajenim napajalnikom, 4K Ultra HD grafiko ter do 500GB velikim trdim diskom. Nova konzola še vedno sledi dobri praksi starejšega brata in podpira igranje X360 classic iger. Slim konzola je ultimativna rešitev za vse prave gamerje

 

Xbox One S 500GB 40% manjši od Xbox One različice, z 500GB spomina ter integriran napajalnik. Igrajte svoje najljubše in najboljše igre, vključno z Xbox 360 igrami. Naj vas nova manjša velikost ne zavede; z integriranim napajalnikom in 500GB spomina je Xbox One S najnaprednejša konzola.

 

Visok dinamičen razpon - preiskusite bogatejše in intenzivnejše barve v igrah kot so Gears of War 4 in Forza Horizon 3. Z večjim kontrastnim razmerjem med svetlobo in temo ter tehnologijo visoko dinamičnega razpona prinaša resnično vizualizacijo vaših iger.

 

4K Ultra HD Blu-ray in Streaming - z štirikratno resolucijo standardnega HD, 4K Ultra HD prinaša kristalen in najbolj realen pogled kar je možno. “Strimaj” 4K vsebine na Netflix-u in Amazon Video ter si oglejte Ulra HD Blu-ray filme in osupljivo vizualizacijo z Visoko dinamičnim razponom.

 

IR BLASTER - povežite Xbox one S konzolo z drugimi napravami , kot npr. s televizorjem ali audio/video sprejemnikom itd. in jih na ta način lahko prižgete. IR blaster vam omogoča hitrejšo odzivnost.

 

Xbox ONE Brezžični Kontroler - doživite izboljšano različico novega xbox brezžičnega kontrolerja, ki ga odlikuje boljši oprijem in streaming design. Omogoča vam dvakrat večje območje dosega, posebna tekstura na zadnjem delu za boljši oprijem med igranjem in z Bluetooth® tehnologijo omogoča igranje iger na Windows 10, tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih.

 

FIFA 17 (XBOX ONE) Letošnji naslov Fife nam bo postregel s kar nekaj novostmi. Verjetno največja in najboljša je The Journey način igranja ki nam bo postregel z zgodbo o uspehu našega igralca Alexsa Hunterja, katerega bomo razvijali od njegove mladosti skozi kariero. Rojen v športno družino se mladi up želi dokazati in zaigrati v Premiershipu. Ta način igranja bodo spremljali tudi igrani vložki, podajanje intervjujev po tekmah in podobno.

 

V KOMPLETU:
 
  • Xbox One S igralna konzola
  • 500GB trdi disk (interni)
  • Xbox One S Brezžični Kontroler z 3,5mm za Slušalke
  • Igra FIFA 17 (XBOX ONE)
  • Priročnik za uporabo
  • HDMI kabel
  • AC napajalni kabel
  • 14-dnevni Xbox Live Gold poskusno
  •  

​12 mesečna garancija

 

 

Možne menjave za druge rabljene igralne konzole!

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: