Posebna ponudba

MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB +190 IGER 24 MESEČNA GARANCIJA+ASSASSIN’S CREED ORIGINS

Šifra: x1x++ASSASSIN’S CREED ORIGINS
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 539,00€

MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB +190 IGER 24 MESEČNA GARANCIJA+ASSASSIN’S CREED ORIGINS

Dobava 1 do 3 dni.

Možne menjave za druge konzole!

 

Vitkejši, vendar še bolj “zloben”. 40% več moči ne pomeni večjo konzolo. Dejstvo je, da je Xbox one X najmanjša konzola kar jih je Microsoft kdajkoli naredil. Z 6 teraflops, 326GB/s pasovne širine pomnilnika ter naprednim po meri izdelanim integriranim vezjem je Scorpio Engine najzmoglivejši gaming procesor na svetu. Vsa moč, ki jo premore, ne pomeni več segrevanja in s tem hrupa. Xbox one X uporablja napredno tehnologijo z sistemom hlajenja na osnovi tekočine ter ventilator na bazi turbinskega polnilnika, ki zagotavlja da ostane hladen. Da bi povečali učinkovitost ter zmanjšali porabo energije, Xbox one X uporablja metodo Hovis, vrhunski digitalni sistem dobave energije, ki po meri prilagaja napetost individualni konzoli.

 

Začutite resnično 4K moč – najzmogljivejša igralna konzola na svetu. Z 40% več moči kot katerakoli druga konzola vam omogoča, da preizkusite resnično 4K igranje.

 

Hitrejša obdelava podatkov – 8 jedrni procesor AMD CPU je nastavljen na 2,3 GHz, ki uporabniku omogoča izboljšano izkušnjo umetne inteligence, resnične detajle ter boljšo interakcijo pri igranju iger.

 

Več spomina – 12 GB GDDR5 grafičnega pomnilnika poveča hitrost in moč in tako poveča užitev pri igranju tudi najbolj zahtevnih iger. dodatnih obzorij in hitrejši čas nalaganja.

 

Realni detajli – 6 Teaflop GPU omogoča 4K okolju in karakterjem, da postanejo še bolj realistični kot kdajkoli prej, z še več detajli in gladko animacijo.

 

Hitrejši čas nalaganja – Grafika igre je hitrejša in z več detajli, z 326GB/s pasovne širine pomnilnika, s tem ohrani vaše trenutke igranja neprekinjene.

 

V KOMPLETU:
  • Xbox One X igralna konzola
  • 1TB trdi disk (interni)
  • Xbox One X Brezžični Kontroler
  • Priročnik za uporabo
  • HDMI kabel
  • AC napajalni kabel

24 mesečna garancija!

 

Pri Micro po novem ponujajo:

50x brezplačne igre, igre kot so: BF1, F17, NHL 17, TF2, NEED, in mnoge druge!

1 mesečno igranje pa nudijo: igranje 140 iger, katere se naročnino po želji tudi podaljša.

 

Več info tukaj:

50X IGRE

140X IGRE

50 iger med njimi tudi Battlefield 1, FIFA 17, NHL 17, UFC 2, Titanfall 2, Need for Speed, Plants vs Zombies, ki jih lahko uporabljaš 1 leto* 140 iger, ki jih lahko igraš 1 mesec (lahko podaljšaš)

 

Assassin's Creed Origins je tretjeosebna akcijska avantura odprtega sveta, postavljena v svet starodavnega Egipta. Raziskovali bomo prostrano pokrajino, za to pa bomo lahko uporabljali tudi nekatera prevozna sredstva, kot so konji, kamele ali čolni. Največja sprememba od prejšnjih delov igre je, da razen določenih izjem ne bomo imeli visokih zgradb po katerih bi plezali, lahko pa si bomo označili sovrage na ta način, da bomo skozi oči svojega zvestega orla prečesali okolico. Poleg tega bomo lahko ukrotili divje živali, katere nam bodo pomagale v boju proti sovražnikom. 
Igra nam bo omogočala tudi pomorske bitke, raziskovanje pod vodo in plenjenje grobnic starega egipta. 
Prenovljena bo tudi mehanika boja, katera bo od igralca zahtevala več spretnosti kot predhodni Assassin's Creed-i, temu prilagojena pa bo tudi izbira orožja, ki bo bolj raznovrstna. 
Tako kot v Assassin's Creed Syndicate pa tudi Origins ne bo vsebovala multiplayerja.
 
 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Priporočamo...