Kontakt : 031 434 225

DIRT RALLY Legend Edition PS4

DIRT RALLY Legend Edition   PS4

DIRT RALLY Legend Edition PS4

  • Šifra: DIRT RALLY PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 59.00€

Razpoložljive možnosti

Datum 5.04.2016

Igra je je nova in zapakirana!

Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Dirt Rally

 
Izide: PS4, Xbox One
Datum: 5. April 2016
Razvijalec: Codemasters
 
Dirt Rally je dirkalna simulacija razvijalcev Codemasters, katera vas izstreli naravnost v neizprosen svet dirkanja. V igri nimate možnosti prevrteti časa nazaj ob slabo izpeljanem ovinku ali nesreči ob kateri zletite s ceste. V Dirt Rallyju vas nasprotniki ne bodo čakali da jih dohitite, igra vam ne bo popuščala če ste prepočasni. Da bi uspeli v Dirt Rallyju ne smete popuščati, morate biti neizprosni, potrpežljivi in natančni. Igra od vas zahteva popolno predanost, veliko treninga da se vse poklopi, da začutite meje svojega avtomobila, da lahko pridobite še nekaj stotink katere so ključne za boljšo uvrstitev. Igra je bila na voljo za beta testiranje od lanskega aprila na Steamu, celotna verzija pa je za PC luč sveta ugledala decembra lani, zdaj pa se nadejamo še verzije za PS4 in Xbox One
 
Skupaj bomo lahko vozili 39 različnih vozil iz različnih časovnih obdobij, nekatere iz 1960-ih let pa vse do današnjih sodobnih dirkalnikov, po različnih osupljivih lokacijah - od Finske, Grčije, Nemčije, do zasnežene Švedske in famoznega vzpona na Pikes Peak. 
 
Pisec:Sašo V.

 

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: DIRT RALLY PS4