Kontakt : 031 434 225

FIFA 16 PS3-PS4-XBOX-360-XBOX-ONE

FIFA 16 PS3-PS4-XBOX-360-XBOX-ONE

FIFA 16 PS3-PS4-XBOX-360-XBOX-ONE

  • Šifra: FIFA 16 PS3-PS4-XBOX-360-XBOX-ONE
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.00€

Razpoložljive možnosti

 

Datum 22.09 23 ali 24 September 2015.

Na zalogi za prednaročnike že 22, 23, 24.09

 

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Jezik: Angleščina

 

FIFA 16

FIFA 16 je že 23. generacija v izjemno popularni seriji nogometne simulacije FIFA založnika EA SPORTS. V primerjavi s prejšnjimi generacijami FIFA 16 prinaša številne izboljšave, ki prinašajo bolj uravnoteženo in razburljivo nogometno doživetje preko celotne zelenice. Zelo velik poudarek pa lahko pričakujemo predvsem v obrambi, kar je bila velika težava v prejšnjih letih.

OBRAMBA:

Igra vključuje 25 novosti v obrambi, ki prinašajo precej spretnejše obrambne igralce, lažje pokrivanje nasprotnikovih napadalcev (obramba samodejno zapira prostor nasprotnikovim napadalcem),  večjo uravnoteženost v dvobojih 1 na 1, boljšo skupinsko obrambo (medtem, ko boste vi pokrivali igralca z žogo, bodo ostali soigralci zapirali prostor nasprotnikom), nove načine ostrih štartov (navidezni, v stoječem položaju, na telo) in še mnoge druge pomembne pridobitve.

SREDINA:

Velik poudarek na sredini je namenjen prestrezanju žoge, ki je tokrat usmerjeno predvsem v zapiranje podaj in blokiranje nasprotnikovih napadalnih akcij. Dodana je tudi možnost nastavljanja agresivnosti na sredini igrišča. Poleg tega igra predstavlja tudi velik napredek na področju podajanja žog, kar naj bi bilo predvsem opazno pri močnih podajah globoko v prostor.

NAPAD:

Glavna novost v napadalnih akcijah je preigravanje brez dotika, ki ga je EA vključil s pomočjo snemanja gibanja in preigravanja argentinskega zvezdnika Lionela Messija. Ta novost vam bo prihranila nekaj časa za finto in sprint mimo nasprotnikovih branilcev. Prav tako so opazne novosti na področju prenosa žoge, kjer se bo podajalec žogi lahko približal bolj realistično, prejemnik pa bo tekel proti žogi, da se bo lahko najbolje pripravil na strel. Mnogo več bo zavrtenih strelov, let žoge pa bo prav zaradi tega precej bolj realističen.

FIFA TRENER:

Ena izmed novosti, ki bo pisana na kožo tako začetnikom kot že izkušenim igralcem FIFE, saj bo tako enim kot drugim pomagala izkoristiti ves potencial. Na zaslonu se bodo pojavljale dodatne oznake, ki bodo prikazovale najboljše možnosti v danem trenutku.

ŽENSKI NOGOMET:

Prvič v zgodovini serije bodo vključene tudi ženske nogometne reprezentance. Izbirali bomo lahko med 12 glavnimi reprezentancami: Avstralijo, Anglijo, Brazilijo, Kanado, Kitajsko, Francijo, Nemčijo, Italijo, Mehiko, Španijo, Švedsko in ZDA, s katerimi bomo lahko igrali prijateljske tekme in turnirje ter tekme preko spleta.

KARIERNI NAČIN:

V kariernem načinu so dodani prijateljski turnirji pred sezono, ki bodo omogočali uigravanje novih igralcev in spreminjanje taktik. Denarna nagrada turnirja pa bo dodana k proračunu, namenjenemu za prestopne roke za prihodnjo sezono. Dodana je tudi možnost treninga igralca za izboljšave v njegovi igri. Pred tekmami bodo prikazani tudi statistični podatki, kjer je npr. ekipa, s katero igramo najboljša oz. najslabša ter prikaz primerjave dveh ključnih igralcev (največjih zvezdnikov). Komentiranje bo prav tako v precejšnji meri povezano s statističnimi podatki.  Možno bo podpisati s prostim igralcem tudi izven prestopnih rokov, kratka posoja igralca se je podaljšala na 6 mesecev (pred tem 3 mesece), možna pa je tudi posoja igralca za 2 sezoni. Precej bolj realistični so tudi prestopi večjih zvezdnikov in pa proračuni za prestopne roke po posameznih klubih. Na prijateljskih tekmah pa je po novem možno tudi neomejeno število rezervnih igralcev na klopi.

FUT DRAFT:

Najpopularnejši način v seriji FIFA je zagotovo ULTIMATE TEAM. V letošnji FIFI je dodan FUT DRAFT, ki bo preverjal vaše sposobnosti gradnje ekipe. Na začetku boste lahko izbirali med 5 različnimi postavitvami za ekipo, nato bomo izmed 5 igralcev izbrali kapetana ter nato zapolnili postavo, kjer bomo lahko za vsako pozicijo izbirali med 5 igralci. Izjemna pridobitev za tiste, ki bi radi preizkusili najboljše igralce iz igre in njihove sposobnosti.

OSTALE NOVOSTI:

-v načinu SKILL GAMES (Spretnostne igre) bo dodana ZAČETNA STOPNJA za tiste, ki se še uvajajo v svet FIFE

-nemška BUNDESLIGA bo v FIFI 16 prejela način predstavitve, ki se zrcali s tistim, ki ga vidimo v televizijskih prenosih

-preko 450 novih ali posodobljenih zvezdniških obrazov

-nove vremenske možnosti (npr. megla)

-preko 900 novih skandiranj (npr. PSGjev ''Allez Paris'' in Liverpoolov ''When The Reds Go Marching In'')

-možnost ogleda celotne tekme še enkrat

-pršilo, ki ga sodniki uporabljajo za označevanje položaja živega zidu pri prostih strelih

-možnost proslavljanja zadetka s kamero in tudi z rezervnimi igralci na klopi

-9 novih stadionov, skupno kar 50 licenčnih stadionov

Opis: by Vid

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: FIFA 16 PS3-PS4-XBOX-360-XBOX-ONE