Kontakt : 031 434 225

GT SPORT GRAN TURISMO 7 PS4

GT SPORT GRAN TURISMO 7 PS4

GT SPORT GRAN TURISMO 7 PS4

  • Šifra: GT SPORT GRAN TURISMO 7 PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.00€

Na zalogi Release Date:18 Oct 2017

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Jezik: Angleščina

 

Vsi poznamo igro pod imenom Gran Turismo. Ko je bila prvič predstavljena na sistem PS1 si je težko kdo predstavljal da bo igra dobila še 5 naslednikov, zdaj pa je napovedan že 7 del ki naj bi imel naslov Gran Turismo Sport. Z razvojem konkurenčnih iger Forza, Need for Speed in novim napovedanim Asseto Corsa mora Sony s svojo zaščiteno blagovno znamko Gran Turismo dohiteti konkurenco, kar naj bi z novim Gran Turismo Sportom tudi naredil. 

 
Igra bo doživela popolno prenovo kar se tiče zvoka in grafike, tako da se bo simulacija dirkanja še bolj približala vožnji v "real life". Franšiza Gran turismo je že tako veljala za eno izmed vizualno najlepših, vendar je bilo v preteklosti veliko pritožb nad samim zvokom, za nov del igre pa obljubljajo izboljšavo predvsem na tem področju, kar naj bi zagotovili s tem, da so se za pomoč najeli nekoga iz ekipe ki je za zvok skrbel pri konkurenčnem projektu Forze.
 
Napoveduje se tudi beta testiranje spomladi letos, po izkušnjah sodeč pa naj bi igra bila na voljo konec leta 2016 ali v začetku leta 2017.
 
Platforma: PS4 exclusive

 

Pisec : Sašo V.

 

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: GT SPORT GRAN TURISMO 7 PS4