Kontakt : 031 434 225

GT Sport Collectors Edition PS4

GT Sport Collectors Edition  PS4

GT Sport Collectors Edition PS4

  • Šifra: GT Sport Collectors Edition PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 99.00€

Ta izdelek ima minimalno količino 3

Na zalogi Release Date:18 Oct 2017

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Jezik: Angleščina

 

Vsi poznamo igro pod imenom Gran Turismo. Ko je bila prvič predstavljena na sistem PS1 si je težko kdo predstavljal da bo igra dobila še 5 naslednikov, zdaj pa je napovedan že 7 del ki naj bi imel naslov Gran Turismo Sport. Z razvojem konkurenčnih iger Forza, Need for Speed in novim napovedanim Asseto Corsa mora Sony s svojo zaščiteno blagovno znamko Gran Turismo dohiteti konkurenco, kar naj bi z novim Gran Turismo Sportom tudi naredil. 

 
Igra bo doživela popolno prenovo kar se tiče zvoka in grafike, tako da se bo simulacija dirkanja še bolj približala vožnji v "real life". Franšiza Gran turismo je že tako veljala za eno izmed vizualno najlepših, vendar je bilo v preteklosti veliko pritožb nad samim zvokom, za nov del igre pa obljubljajo izboljšavo predvsem na tem področju, kar naj bi zagotovili s tem, da so se za pomoč najeli nekoga iz ekipe ki je za zvok skrbel pri konkurenčnem projektu Forze.
 
Napoveduje se tudi beta testiranje spomladi letos, po izkušnjah sodeč pa naj bi igra bila na voljo konec leta 2016 ali v začetku leta 2017.
 
Platforma: PS4 exclusive

 

Pisec : Sašo V.

 

  • The definitive version for discerning Gran Turismo collectors not only is it filled with fantastic digital content including PS4 avatar's and access to all three head start packs (all available cars)
  • It's also got some exciting physical items
  • As well as the gold steelbook, you can also read up on the history of motoring with the APEX booklet, a guide to all things motoring lovingly prepared by the car fanatics at Polyphony Digital
  • Display your love of Gran Turismo with pride by placing the 1:43 scale model of the Mercedes-AMG GTS with paint job on your desk, shelf, car dashboard
  • The Collector's edition also comes with 18 in game cars (see description for full details)

Rezultat iskanja slik za GT Sport Collectors Edition  PS4

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: GT Sport Collectors Edition PS4