Kontakt : 031 434 225

UNCHARTED 4 : A THIEF'S END

UNCHARTED 4 : A THIEF'S END

UNCHARTED 4 : A THIEF'S END

  • Šifra: Uncharted 4: A Thief's End PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 35.00€

Na zalogi  10.05.2016

Igra je je nova in zapakirana!

Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

 

UNCHARTED 4: A THIEF'S END je četrta in hkrati zadnja igra v seriji izjemno priljubljenih (prvi trije deli so do sedaj dosegli skupno število kar 21 milijonov prodanih izvodov) akcijskih iger UNCHARTED, ki so bile ustvarjene s strani Naughty Doga ekskluzivno za konzole PlayStation. 

Zgodba je časovno postavljena 3 leta po dogodkih iz igre UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION. Nathan Drake, vsaj tako se zdi, za vedno opusti lov na zaklade. Toda ne mine veliko časa, ko ga že čaka naslednja pustolovščina. Njegov brat Sam išče pomoč, da bi rešil lastno življenje in Nathanu ponudi pustolovščino, ki se ji ta ne more upreti in je tako prisilno spet vržen nazaj v svet ropov. Na lovu za že dlje časa izgubljenim zakladom angleškega pirata Henryja Averyja, se Sam in Nathan odpravita na iskanje Libertalie, piratskega raja, ki se nahaja globoko v gozdovih otoka Madagaskarja. UNCHARTED 4: A THIEF'S END bo igričarje poslal na potovanje po vsem svetu, preko džungelskih otokov, velikih mest in zasneženih vrhov. Vse to zaradi iskanja Averyjevega zaklada. Igra prinaša Nathanovo najbolj čudovito pustolovščino, ki bo preizkušala njegove meje zmogljivosti, odločnost in bo navsezadnje pokazala, kaj vse je Nathan pravzaprav pripravljen storiti, da reši svoje najbližje.

 

Pisec : VID, K.

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Uncharted 4: A Thief's End PS4