Kontakt : 031 434 225

PLAYSTATION 4 PS4 500GB RABLJENA MENJAVE

PLAYSTATION 4 PS4 500GB RABLJENA MENJAVE

PLAYSTATION 4 PS4 500GB RABLJENA MENJAVE

 • Šifra: PS4-RR
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 99.00€

Imate svojo rabljeno igralno konzolo?, Playstation2 slim (Fat ne odkupujemo), PS3 Slim (Fat ne odkupujemo), Xbox 360 Slim (Fat ne odkupujemo), ali celo PSP 1004, 2004, 3004, Nintendo DSI, 3DS, 3DS XL, 2DS, Nintendo WII ali Wii-U.

(Ne odkupujemo PS2 FAT, PS1, XBOX 360 FAT letnih od 206 do 2010, PS3 FAT 40GB, 60GB, 80GB, in Xbox 1 prvi model)

Enostavno vam odkupimo konzolov primeru da je lepo ohranjena in vzdrževana, če imate odličen komplet za odkup, vam lahko PS4 prodamo celo za 149EUR in v račun vzamemo vašo konzolo, primer: Imate PS3 320GB SLIM in recimo 5 iger, vam lahko PS4 prodamo za 149EUR, običajna  cena le za prodajo  tega PS4 je 349EUR, v primeru: da imate PS3 SLIM 320GB, 500GB, 12GB in več iger, iger nad 15 do 35 kosov, vam lahko PS4 prodamo spod 149EUR. Če vam akcija ni razumljiva, nas prosim pokličite na 031-434-225 in vam razložimo potek menjave in vrednost vaše igralne konzole.

 

PLAYSTATION 4 (PS4) JE SONY-JEVA KONZOLA ZADNJE GENERACIJE. PLAYSTATION 4 NE PODPIRA PLAYSTATION 3 ALI PLAYSTATION 2 IGER ALI DODATNE OPREME. ZA IGRANJE PREKO INTERNETA JE POTREBNA PLAYSTATION PLUS NAROČNINA. PLAYSTATION 4 JE IGRALNA KONZOLA NOVE GENERACIJE, KI PONUJA IZREDNO GRAFIČNO MOČ IN HITROST, RAZSEŽNE FUNKCIJE DRUŽENJA PREKO SPLETA, INOVATIVNE NAČINE IGRANJA TER ZELO PREGLEDEN IN PRIJAZEN UPORABNIŠKI VMESNIK.

 

Novi kontroler DualShock 4

 

DualShock 4 je evolucija DualShock kontrolerja, bistvena sprememba je sledilna ploščica na sprednji strani kontrolerja in lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča lažje spremljanje kontrolerja v prostoru preko PlayStation Eye kamere.

Mnogi boste navdušeni nad "Share" gumbom, ki bo omogočal, da enostavno zajamete sliko iz igre ali videoposnetek in ga delite s prijatelji.

Sony je v novem DualShocku izpopolnil tudi analogne gumbe, ki so sedaj še bolj natančni in nadgradil senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

 

Izjemna moč PlayStation 4 prihaja iz 8-jedrnega AMD procesorja "Jaguar", ki skupaj z AMD grafično kartico ter 8 GB GDDR5 pomnilnika RAM prinaša odlično izhodiščno točko za vse prihodnje in seveda sedanje najzahtevnejše igre. Vgrajena je gigabitna mrežna kartica za žično povezovanje in pa brezžični vmesnik WiFi 802.11 b/g/n. 

 

Za shranjevanje vseh vaših medijskih in drugih datotek je vgrajen 500 GB trdi disk, Blu-Ray optična enota pa vam bo omogočala predvajanje Blu-Ray in DVD filmov, ter seveda najzahtevnejših iger. Konzola ima tudi vgrajeno povezljivost Bluetooth 2.1+EDR. 

 

Za vse zunanje naprave sta vgrajena dva USB 3.0 priključka in pa AUX priključek za priklop kamere Sony PlayStation 4. Na zadnji strani boste našli HDMI izhod, digitalni optični izhod in pa že omenjen gigabitni mrežni priključek (RJ-45). 

 

Z novo generacijo igralne konzole Sony Playstation - PS4, prinaša tudi prenovljen gamepad DualShock. V primerjavi s prejšnjo generacijo, ima DualShock 4 veliko novih lastnosti kot je vgrajen zvočnik, priključek za slušalke, touchpad, LED luč na sprednji strani, ki sveti v treh barvah in pa gumb Share, ki omogoča hitro deljenje svojih dosežkov s svojimi prijatelji preko spleta. 

 

Prenovljene pa so tudi stvari, kot sta gumba R2 in L2, ki sta sedaj zaobljena navzven in omogočata boljši oprijem, vgrajen je tudi boljši senzor six-axis, tukaj pa je tudi sama oblika gamepada, ki omogoča najboljši oprijem ter udobje ob dolgih urah igranja. Tudi analogni igralni palici sta prenovljeni in z novo obliko ponujata boljši oprijem. Gamepad je seveda brezžičen, polni pa se ga preko priključka micro USB. 

 

PlayStation 4 uporablja naročniški sistem PlayStation Plus, ki uporabnikom omogoča dostop do spletnega igranja in druženja z drugimi lastniki izjemne konzole PlayStation 4.

 

SPECIFIKACIJE

 

 • AMD Jaguar, 64-bitni, 8-jederni centralni procesor
 • AMD Radeon grafični procesor, podpira 4K ločljivost
 • 8GB GDDR5 RAM pomnilnika
 • 500GB trdi disk
 • Blu-Ray optični pogon
 • 802.11n WiFi
 • HDMI 1.4, komponentni, kompozitni izhod, SCART
 • optični audio izhod

 

KAJ DOBIM?
 • PlayStation 4 igralno konzolo
 • Dual Shock 4 brezžični kontroler
 • 500GB trdi disk
 • HDMI kabel
 • Slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • Neomejena tehnična pomoč po telefonu ali emailu​

Igralna konzola je rabljena in je kot nova , garancija 90 dni!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: PLAYSTATION 4 PS4 500GB RABLJENA MENJAVE