Kontakt : 031 434 225

PLAYSTATION 5 INFO PS5 825GB SSD igralna konzola Digital Edition PREDNAROČILA

PLAYSTATION 5 INFO PS5 825GB SSD igralna konzola Digital Edition PREDNAROČILA

PLAYSTATION 5 INFO PS5 825GB SSD igralna konzola Digital Edition PREDNAROČILA

  • Šifra: PS5 PLAYSTATION 5 prednaročilo PS5 Digital Edition
  • Razpoložljivost: Prednaročilo
  • 399.00€

Zaloga PS5 konzol v letu 2021.


Ker gre za naročilo PS5 Digital Edicije, boste lahko spremenili svoj paketv ceno 499EUR za model PS5 82SSD verzija z pogonom, branjne vseh medijev! 36 mesečna garancija na vse modele PS5 igralnih konzol.


Novica z dnem 17.09.20


PS5 V NEKAJ BESEDAH

 

Sonyeva konzola naslednje generacije , imenovana Playstation 5, ima potrjen uradni izzid na evropskih tleh, in sicer prične s prodajo 19. novembra 2020. Priporočena maloprodajna cena znaša 399€ za »samo digitalno« verzijo, ki nima optičnega pogona , ter 499€ za napravo z vgrajeno 4K Blu-ray optično napravo .

 

Specifikacija naprav so znane že nekaj časa – naprava vsebuje 8-jedrno AMD Zen 2  centralno procesno enoto , delujočo pri  3.5GHz, 16GB GDDR6 delovnega spomina ter namensko  AMD grafično enoto z 10.28 TFLOP – i procesne moči . Tokratni vgrajena shramba za igre tipa SSD naj bi zagotavljala skoraj trenutno nalaganje iger , pri dražji napravi bo prostora za 1 TB.

 

Evolucijo je doživel tudi igralni kontroler , imenovan DualSense, ki bo namesto znane vibracije ponujal haptični odziv, ki bo bolj natačno prenašal dogajanje v igri, sprožilci bodo prilagajali odpor igralcu, vseboval bo tudi vgrajena zvočnik in mikrofon ter se tokrat polnil preko USB-C priključka. Predstavljena je tudi že ostala periferija – preko namiznega polnilca, kamere, Pulse 3d slušalk  do daljinskega upravljalnika .

 

Na njem bo moč igrati tudi precejšen del obsežne ps4 knjižnjice iger, dobršen del pa bo vsebovala tudi nova PS Plus collection, katere bodo kupcem dostopne že ob izzidu PS5, med njimi God of War, Uncharted 4, Last of Us Remastered in mnoge druge.

 

Še o najpomembnejšem – seveda igrah : izzid konzole bodo pospremile Demon Souls, Destruction AllStars , Marvels Spider Man - Milles Morales ter Sackboy A Big Adventure, pričakovan je tudi nov Call of Duty , nov Assasins Creed ter težko pričakovani Cyberpunk 2077, prihajajo pa še mnogi ekskluzivni težkokategorniki : preko novega Horizon Zero Dawn, novi Ratchet&Clank , GranTurismo 7 ter mnogi drugi. Ob izzidu bo za novo platformo pripravljen tudi še vedno popularni Fortnite . Ni pa se bati, da PS5 ne bi dobil svojega deleža Fife, Farming simulatorjev in podobno privlačnih naslovov ...  


Novica z dnem 16.06.2020

Nakup PS5 igralne konzoli v PlayGame.si trgovini in posebno darilo, VSE nove konzole bodo v akciji in bodo imele vsaj 36 mesečno garancijo, odlično TOP EU ceno, zagotovi si na dan izida po najboljši ceni svoj PS5 in prejmeš 36 mesečno garancijo!


In tudi VSE menjave za starejše igralne konzole, kot so, PLAYSTATION 1 , PS1, PS2, PS3, VSE PS4, XBOX, NINTENDO vse igralne in retro konzole!


Menjave bomo izvajali 30 dni pred uradnim izidom PS5 PLAYSTATION 5 igralne konzole, nakup bo možen tudi na obroke!


Novica z dnem 16.06.2020


Če je komu LE ušlo ! V četrtek zvečer je SONY končno le pokazal težko pričakovani PS5 in končal agonijo in ugibanja, kako bo videti 
Ob samih specifikacijah se tokrat niso zadrževal, saj so že dlje časa znane ( in pričakovano sila sposobne), ker pa herci in frekvence malo pomenijo, je večinoma predstavljal igre, ki jih gre pričakovati na konzoli, celo 28 iger, med najbolj znanimi seveda Horizon Zero Dawn 2, GranTurismo7 ter čisto novi Ratchet in Clank, ki zaradi superhitrega diska ponuja nove načine igranja ...
Tektonske revolucije v igranju tokrat ravno ne gre pričakovati, čeprav naj bi novi tipi SSD diskov in novi sistemi v kontrolerjih zagotavljali čisto drugačno izkušnjo, je pa kljub pomiku igranja proti popolnoma digitalnemu ( prenos igre v realnem času iz strežnikov), SONY predstavil dve inačici naprave, eno tokrat še vedno z režo za plošček, tokrat 4K BluRay, in pa t.i. Digital Edition za igralce, ki so se ali se še bodo popolnoma odpovedali ploščkom.
Žal uro dolga predstavitev še vedno ni odgovorila na pereča vprašanja - ali se bo dalo igrati igre prejšnjih konzol, koliko nas bo konzola stala in kdaj točno bo izšla ...še vedno velja da koncem leta 2020....in da, lahko jo boste postavili tudi leže  Komaj čakamo ???


Novice 15.05.2020


Cena cca 399e osnovna verzija digital, 36m garancija, in 499e bluR verzija dvd pogon, enako 36 mesečna garancija!


info


Počasi razkrivamo več podrobnosti o tehnični in strojni opremi, zaradi katere je konzola PlayStation 5 inovativno in zmogljivo orodje: izjemno hiter polprevodniški pogon, vgrajen in po meri izdelan sistem vhodov in izhodov, po meri izdelana grafična kartica AMD s sledenjem žarkom in izjemno realistični zvok 3D.

Zaradi teh zmogljivosti konzole PS5™ bodo ustvarjalci pri snovanju iger pustili ustvarjalnosti povsem prosto pot in ustvarjali brezmejne svetove ter nove igralniške izkušnje.

trenutne specifikacije:

CPUx86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”
8 Cores / 16 Threads
Variable frequency, up to 3.5 GHz
GPUAMD Radeon™ RDNA 2-based graphics engine
Ray Tracing Acceleration
Variable frequency, up to 2.23 GHz (10.3 TFLOPS)
System MemoryGDDR6 16GB
448GB/s Bandwidth
SSD825GB
5.5GB/s Read Bandwidth (Raw)
PS5 Game DiscUltra HD Blu-ray™, up to 100GB/disc
Video OutSupport of 4K 120Hz TVs, 8K TVs, VRR (specified by HDMI ver.2.1)
Audio“Tempest” 3D AudioTech


Novica z dnem 22.01.2020


Eksplozija informacij ? Qua dogaja pri PS5 ? No, pa povzemimo razne vire internetja ....
Obilica PS5 informacij bo razkritih na Playstation srečanju 5. Februarja 2020 , v Sony hallu v New Yorku ,za medije in tisk. Predstavljen bo končni dizajn konzole, kontrolerja in namizja, specifikacije naprave ter seveda razgovor z razvijalci iger ter predstavitev PS5 ekskluziv. Poglavitne besede predstavitve PS5 so »kratki ali neobstoječi nalagalni časi«,«bliskoviti download«, »poglobljen nadzor«, »modularno nalaganje iger«, »optični pogon v napravi« ter »opcijsko streamanje iger« .
Poglavitna za Sony tokrat je predvsem storitev PS Now , ki bo po vzoru xboxovega gamepassa ponujala (za skromno plačilo) uporabo velikega števila iger v celoti , ter remote play, ki vam bo omogočal igranje ps5 iger tudi na telefonih , tablicah ali računalniku.
Omogočeno igranje ps4 iger je tudi zadeva, ki bo razveselila mnoge ps5 uporabnike, saj naj bi downloadane igre, pa tudi shranjene pozicije, zlahka prenašali naprej . Posebej se trudijo , da bi PS5 postal »ultimativna playstation konzola« , saj naj bi končno omogočil igranje ploščkov vseh prethodnih generacij ! Dualshock 4 kontrolerji, VR seti ter ostala periferija bo kompatibilna z PS5 napravo za lažji prehod k novi platformi.
Gran turismo 7, Mlb the show 21, Demon souls remastered, Godfall in Legendz (novi ip Santa monica studio) so nekateri izmed štartnih PS5 ekskluziv, ki bodo na voljo ob izzidu, med ostalim pa so v delu še nova Horizon zero dawn igra, novi Spider man insomniaca, nova Crash bandicoot igra, nov zf naslov razvijalca Naughty dog, Final fantasy 16 in nov Resident evil naslov.
PS5 bo svetovno prodajo pričel oktobra 2020, po ceni $499 usd / £449 uk / €449 eu / ¥54,999 jp , z , pričakovano, samo enim modelom ( pro pa verjetno kasneje) Specifikacije naj bi bile zelo blizu 100usd dražjem xbox series x .
Na dan predstavitve bo novinarska in medijska sredina bombardirana z podatki in demo verzijami prihajajočih iger, zato pričakujte bogato bero informacij . V določenih državah bo ponujeno tudi uradno prednaročilo konzole. Sony pa se bo tokrat vrnil še poleti na e3 z še več informacijami , obvestili in razkritji 
"It's time to play." je novi slogan znamke Playstation – no, pa dajmo 


Novica od dne 19.11.2019HEEEJ PS5 novice in novičke  Splet so preplavile skice Sonyevega patenta, vloženega na Japonskem, za tehnologijo, obliko in funkcijami kontrolerja v 2020 prihajajoče PS5 konzole , in ta je ...ničkaj drugačna od Dualshock 4 ?? Opaziti je odstranitev light bara ( dlje trajajoča baterija?), dva priključka za slušalke, manjše analogne gobe ter večja prožilca ...ostala naj bi celo nikdar prida uporabljana ploščica na dotik ...seveda je večina sprememb deležna notranjost , vključno z zamenjanimi vibracijskimi motorji ter nastavljivimi prožilci, kar bi naj poglobilo igralno izkušnjo...
Patent je patent in seveda je mogoče, da bo Sony obliko korenito spremenil, je pa malo verjetno, saj retko "popravlja nekaj, kar deluje" .... gotovo bomo pa dokaj kmalu izvedeli , kaj je s končno obliko, upamo, da že prihodnjo pomlad, saj je izzid PS5 konzole že nekaj časa uradno potrjen za zadnje četrtletje 2020 ...do takrat pa ima PS4 še dovolj vsebin in zanimivih iger
Novica od dne 8.10.2019


Nakratko še o novici , da je URADNO potrjen OKVIRNI IZZID Playstationa 5 ( ki se bo tako tudi uradno imenoval) ter kaj so izvlekli iz Sonyevega predstavnika Jim Ryana :
- naprava bo potrjeno imela optični pogon, ki bo tokrat tudi 4K BR predvajalnik, uporabljali pa bodo 100gb blue ray ploščke
- shramba bo seveda SSD ( nič o kapacitetah), ki naj bi nas s svojo hitrostjo vrnila v čase (skoraj) brez nalaganja, igre pa bo moč nalagati po delih in prav tako brisati ( samo single ali multiplayer in podobno)
- veliko sprememb bo deležen kontroler, ki se uradno še ne imenuje Dualshock 5 , saj bo baterija večja, deležen bo USB C povezave , izboljšan zvočnik, zamenjani bodo vibracijski motorji za novo tehnologijo, sprožilci pa bodo ponujali dinamičen odpor glede na igro ...
- kompatibilnost s starimi igrami je seveda še vedno v igri
- naprava bo uporabljala napredno Ray tracing tehnologijo računanja odsevov in zvoka na strojni ravni ...
- izzid naprave pa , po pričakovanjih - "praznični " konec 2020 !
Upamo, da se bo napravo kmalu dalo tudi videti, za ta čas pa večkrat "pobegla" slika razvojne različice ....


Možna prednaročila PS5 igralnih konzol, vsi paketi in cene in nove info, bodo objavljene  tukaj:

 

Okvirna cena naj bi bila vsega od 400e do 700e, možna prednaročila tukaj, točne cene se ne ve, prvih 50 kupec bo posebno nagrajenih, oz prvih 50 prednaročnikov, dodatno prvih 50 kupcev dobi darilo v vrednosti od 30 do 60e, v primeru da boš prednaročilo kasneje odjavil, je to seveda možno, za prednaročila NI potrebno plačila v naprej, si pa obveščen  kateri PS5  bodo takoj na voljo, kateri paketi ali bundli in playgame paketi, ter vse nove info glede PS5.

Zagotovo pa se potrudimo, da bomo imeli TOP SLO cene, možne vse menajave za vse druge igralne konzole PS5 za PS4, ali celo PS1 PS2 PS3 X1 X360 in vse ostale nove in retro konzole.

 

https://www.playstation5.si/
Novičke, ugibanja, šepetanja ...pa še malo o PS5 , kar smo uspeli izbrskati iz širnih planjav interneta za vas 
- 31. januarja letos je na Japonskem Sony vložil patent za tehnologijo, s katero bi omogočil kompatibilnost PS5 z VSEMI preteklimi sistemi , od PS1 do PS4 … bomo videli, kako naj bi bilo to videti, gotovo pa ga je k temu napeljal tudi konkurenčni XBOX s svojo rešitvijo …
- Ne gre pozabiti , da se je Sony letos odpovedal sodelovanju na predstavitvi vseh predstavitev v igričarskem svetu , E3 v mesecu juniju, saj ta po besedah predstavnika Sonya »ni prilagojena novim časom« ter da enostavno » takrat še nimajo kaj novega za povedati« … lahko le ugibamo, ali načrtujejo bolj osebne predstavitve kot je Nintendov Direct ali enostavno ne želijo izdati konkurenci svojih načrtov ….
- Ni dvoma , da bo strojna oprema PS5 močnejši od sedanjega XBOX One X, da se je VR izkazal za uspešnega in bo verjetno bolj implementiran že v sam sistem, in da Sony dobro ve, kaj in s čim konkurenca privlači pozornost , morda dobi tudi kakšno od lastnosti prihajajočega XBOXa, ki naj bi izšel v treh verzijah ( kot sedanji X in S ter najcenejši , brez optičnega pogona za igranje zgolj iz prihajajočega streaming servisa) ter da je načrt za Playstation pridobiti čim več stalnih naročnikov storitev Playstation Now in PS+, za kar je pomembna omrežna sposobnost naprave …zavedajo se uspeha Nintenda Switch, nič pa ne kaže, da bi jih vleklo v smer ročnih konzol ali podobnih rešitev , že zaradi relativnega neuspeha Vite izven Japonske …
- Zaenkrat ni novic, da bo bodoča naprava PS5 kaj prida drugačna od ustaljene forme konzol, je pa od izzida PS4 preteklo že več kot 5 let, kar je v svetu razvoja procesorjev precej časa. Realni podatki so seveda še prikriti, že dlje časa pa poznavalci predvidevajo, da bo v PS5 tiktakal AMDjev grafični procesor na Navi arhitekturi ter osem jedrna CPU na AMDjevi Zen arhitekturi … 
- PS4 je uradno prešel v zaključno fazo življenjskega cikla, po besedah višjega predstavnika Sony-a, zato je izzid vse bolj pričakovan že koncem letošnjega leta , s čimer bi novi prihajajoči XBOX prehitel z izdajo za predvidoma celo leto … kar je že čez 10 mesecev  Po drugi strani, pričakovati je, da bo nova konzola lansirana, ko bo trg dovolj nasičen s PS4 konzolo . Novi Sonyev direktor, Kenichiro Yoshida, je že ob nastopu službe lani v triletnem načrtu pričakoval upad dohodkov podjetja v letu 2021, za kar nekateri menijo, da je bolj realen časovni okvir za izdajo nove konzole … v koledarju si tako obkrožite letnice od 2019 do 2021 

https://www.playstation5.si/
https://www.ps5.si/

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: PLAYSTATION 5 INFO PREDNAROČILA