Kontakt : 031 434 225

PLAYSTATION 4 PS4 500GB Slim

PLAYSTATION 4 PS4 500GB Slim

PLAYSTATION 4 PS4 500GB Slim

 • Šifra: PS4 500GB Slim
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 289.00€

PlayStation 4 Slim igralna konzola je najboljše mesto za dinamično igranje, zmogljiva grafika in hitrost, inteligentna personalizacija, globoko integrirane socialne sposobnosti ter inovativna možnost drugega zaslona. Združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje. PS4 Slim omogoča odklepanje ustvarjalnost in premika meje igranja prek sistema, ki je popolnoma prilagojen gaming navdušencem.

 

PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB (CUH-200xA) je trenutno najnovejša PS4 konzola, ki je kar tretjino manjša od starejšega modela. Glavna sprememba pa je prenovljena matična plošča in procesor, zaradi katerega je PS4 konzola bistveno tišja, porabi manj energije in se posledično manj segreva. Žal pa novi Slim model nima več optičnega audio izhoda.

 

Predvaajajte. Preoblikovano.

Preizkusite tanjšo in manjšo konzolo PS4 z izjemno močjo za igranje iger, ki je popolna za igričarje.

 

Tanjša konzola PS4 z novim videzom.

Uživajte v izjemno živahnih in osupljivih barvah s čudovito sliko HDR. Z novim, intuitivnim vmesnikom organizirajte igre in aplikacije ter jih delite s prijatelji. Možnosti 500 GB ali 1 TB za shranjevanje iger, aplikacij, posnetkov zaslona in videoposnetkov. Najboljše televizijske oddaje, filmi in druga vsebina iz vaših najljubših razvedrilnih aplikacij.

 

Nadzor, ki mu ni para.

Brezžični igralni plošček DUALSHOCK 4 ima nov videz in obliko ter še bolj pregleden in barvit svetlobni indikator, da vam bo igranje šlo še bolje od rok. Najbolj ergonomski in intuitiven igralni plošček PlayStation, ki je razvit doslej. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye.

 

Najbolj povezana konzola.

Svoboda igranja, deljenja in druženja v igričarskem svetu.

 

Share Play (skupno igranje) - Povabite prijatelja v svojo dogodivščino, povabite ga v igro z več igralci ali pa mu prepustite, da igra namesto vas, tudi če sam nima tiste igre. 

Remote Play (oddaljeno predvajanje) - Prek domačega omrežja Wi-Fi pretakajte igre v osebni računalnik ali računalnik Mac, napravo PlayStation Vita ali Sony Xperia in pozabite na uporabo televizorja. 

Pretakajte svoje igranje iger - Prek strani Twitch, YouTube ali Dailymotion pretakajte svoje dogodivščine v živo. 

Delite v nekaj sekundah - Delite posnetke zaslona in videoposnetke svojih najboljših trenutkov na Twitterju in Facebooku. 

Povežite se s prijatelji - Prirejajte zabave, pogovarjajte se s prijatelji ali se pridružite igričarskim skupnostim in poiščite nove igralce.

 

Zavladajte svetu.

Sklepajte zavezništva, poravnajte račune in igrajte s prijatelji ter tekmeci v spletu v najljubših spletnih načinih igre – samo s PlayStation Plus.

 

SPECIFIKACIJE

 

 • AMD Jaguar, 64-bitni, 8-jederni centralni procesor
 • AMD Radeon grafični procesor, podpira 4K ločljivost
 • 8GB GDDR5 RAM pomnilnika
 • 500GB trdi disk
 • Blu-Ray optični pogon s hitrostjo vrtenja 6x oziroma 8x za DVD ploščke
 • 802.11n WiFi
 • HDMI 1.4 izhod
 • 3x USB izhod

 

KAJ DOBIM?
 
 • PlayStation 4 Slim igralno konzolo (najnovejši 2016 model CUH-200xA)
 • Sony DualShock 4 Slim brezžični kontroler
 • 500GB trdi disk
 • HDMI kabel
 • Slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • Neomejena tehnična pomoč po mailu

 

12 mesečna garancija

 

 

Sony je na trg lansiral novo konzolo po imenu PS4 Slim. S to novo konzolo na trgu se verjetno sprašujete v čem se sploh razlikuje od 3 leta starejšega PS4. V samem bistvu je to še vedno enaka konzola kot PS4, pod pokrovom se še vedno skriva ista zverina kot v originalnem PS4.

Kozmetično pa je Slim dobil precejšnjo prenovo, saj je Sony-ju uspelo konzolo zmanjšati za 30%, prav tako pa je lažja za 16%. Zmanjšan pa ni samo novi dizajn konzole, pač pa tudi poraba električne energije, in to kar za 28%, delovanje nove konzole pa bo pri modelu Slim tudi tišje. V praksi sicer konzola niti ni toliko manjša od predhodnika, zato kar se tiče prostora na polici ne boste veliko pridobili, glavna prednost je, da je Slim veliko manj vpadljiv, ko bo sedel poleg vašega televizorja.
 

PS4 Slim

Za boljši izgled so tudi robovi konzole zaobljeni, izginila pa je lučka, ki se je na stari konzoli bohotila po njeni celotni dolžini, ta je sedaj prestavljena na zagonski gumb, vseeno pa boste z nje lahko prebrali kaj vaš PS4 Slim dela - ali je v mirovanju, prižgan, ali ugasnjen. Plastične obloge konzole, ki se prav tako razlikujejo od prvotne različice PS4, so po novem vse v črni mat barvi in se bodo lepo zlile z vašim TV-jem. Tako kot pri prejšnji verziji je tudi nov model na voljo tako v verziji 500GB, kot v 1TB.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: PS4 500GB mini Slim prednaročila 16.9.2016