Kontakt : 031 434 225

SONY VR očala in igra GT SPORT+ VR EYE KAMERA

SONY VR očala in igra GT SPORT+ VR EYE KAMERA

SONY VR očala in igra GT SPORT+ VR EYE KAMERA

  • Šifra: SONY VR očala in igra GT SPORT+ VR EYE KAMERA
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 289.00€

Sony PlayStation VR (Virtual Reality Headset) - Odkrijte nov svet nepričakovanih igralnih izkušenj z playstation VR. Vstopite v neverjetni virtualni svet in preizkusite nove izzive na povsem nov način. Z playstation VR boste imeli občutek kot da ste v igri. Z virtualnim svetom ste povezani skozi širok zaslon 5.7 "OLED 1080, skozi katerega teče 120 slik na sekundo. Vsebujejo 3D tehnologijo zvoka s katerim boste zaznali zvoke okrog vas in na njih odreagirali kot bi v realnosti.

Sprijaznimo se, razvoj moderne tehnologije od telefonov, 3D televizij in socialnih omrežij nam omogoča, da še nikoli ni bilo lažje videti znamenitosti sveta, komunicirati s prijatelji in družino, ter deliti naših slik in dogodkov z ostalimi.

Mislili smo da smo videli vse kar nam sodobna tehnologija lahko ponudi, vendar na veselje vseh, ki se kolikor toliko spoznajo in ukvarjajo z igralničarstvom nas v bližnji prihodnosti čaka poslastica po imenu VR - virtualna realnost, s katero nam bodo kar se igranja iger tiče ponudili korak naprej.

Od trenutka, ko si boste nadeli PlayStation VR, novi virtualni sistem za PlayStation 4, boste izkusil igre na popolnoma novi način. Sedaj boste vi v središču akcije. Doživite vse podrobnosti novih svetov na čisto nov način in še najbolj pomembno, počutili se boste kot, da ste vi v igri.

PlayStation je vedno presegel naša pričakovanja od 3D igranja do navidezne resničnosti. Ta dediščina je sedaj naredil še eden velik skok naprej s PS VR. Sedaj lahko stopiš mimo ekrana direktno v igro.

PlayStation 4 čelada je narejena za vse. Pri Sonyju so se potrudili, da je lahko in čim bolj udobna. Z lahkoto si jo lahko nastaviš ali snameš, medtem ko je minimalna teža podprta s trakom okoli glave.

SPECIFIKACIJE

 

  • Zaslon: OLED
  • Velikost: 15cm (5,7")
  • Ločljivost: 1920x1080 (960x1080 / oko)
  • Frekvenca osveževanja: 120Hz, 90Hz
  • Vidno polje: Okoli 100 stopinj
  • Senzorji: accelerometer, Giroskop

V paketu:

 

VR OČALA

VR GT SPORT PS4 igra

VR EYE TOY kamera

 

12 mesečna garancija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: SONY VR očala in igra GT SPORT+ VR EYE KAMERA