Kontakt : 031 434 225

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 THE WITCHER 3: WILD HUNT

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 THE WITCHER 3: WILD HUNT

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 THE WITCHER 3: WILD HUNT

  • Šifra: The Witcher 3: Wild Hunt PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 29.00€

Nova zapakirana igra, v anglšekem jeziku!

 

ZVRST: Igranje vloge (RPG)

PLATFORMA: PS4, XBOX ONE

USTVARJALEC: CD Project Red

ZALOŽNIK: Namco Bandai

MEDMREŽNO IGRANJE: še ni znano

MULTIPLAYER: Ne

PRIPOROČENA STAROST IGRALCA:

DATUM IZIDA ZA EVROPO: 1. četrtletje 2015

Svetu vlada kaos. Zrak je gost od napetosti in dima požganih vasi. Strahotni imperij Nilfgaard je ponovno udaril in razdejal Severna kraljestva. Mogočnežev, ki so hoteli izrabiti Geralta za svoje namene, sedaj ni več. V tem nepredvidljivem času nihče ne ve, kaj prinaša prihodnost in kdo bo nosilec miru ali bede. Pojavi se temna smrtonosna sila. Malenkostni možje in ženske, ki poveljujeo v pločevino stlačenim armadam, ne razumejo, da je njihov konflikt otročji v primerjavi z nezemeljsko grožnjo, ki se dviga. Ti grozljivi spektralni jezdeci, ki že veke nadlegujejo človeštvo in po svetu stresajo bedo, se imenujejo Wild Hunt. Tokrat iščejo točno določeno osebo, osebo, ki je Geraltov sorodnik.

Igra predstavlja veliki finale legende Geralt-a Rivijskega. Avantura je lahko dostopna tudi novim neizkušenim igralcem, zapomnite si le, da vsaka vaša odločitev prinaša s seboj posledice in spremeni zgodbo v fantazijskem svetu, ki se zaključi na preko 100 načinov. Da, prav ste prebrali.

Zgodba sama je razvejana in glavno nalogo lahko rešujete hkrati z ostalimi, stranskimi nalogami, pritegnila pa vas bo tudi edinstvena atmosfera, liki, ki vam bodo ostali v spominu ter začinjeni dialogi. Igra vsebuje ogromen odprt svet, kar 35x večji od predhodne igre, več ekosistemov, regije, ki vsebujejo lastne kulturne reference in vse to lahko raziskujete prosto po Prešernu. Dan menja noč, pohvalno pa je tudi dinamično vreme in dinamične boje.

V splošnem je igra zelo lepo grafično oblikovana, vsebuje vse našteto in še več ter je nasploh zelo zanimiva, zato boste težko odložili plošček. 

 

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: The Witcher 3: Wild Hunt PS4