Kontakt : 031 434 225

WRC 5 PS4 WRC 5 FIA World Rally Championship

WRC 5  PS4 WRC 5 FIA World Rally Championship

WRC 5 PS4 WRC 5 FIA World Rally Championship

  • Šifra: WRC 5 FIA World Rally Championship
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 45.00€

 

 

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Jezik: Angleščina

 

Pravijo, da kdor čaka – dočaka. In v tem primeru smo se res načakali, predvsem mi ljubitelji tega športa, ki kombinira bencinske hlape z visokimi hitrosti in brezpotji. Da, prispel je prvi pravi rally na novi generaciji konzol.

Kaj prinaša?

WRC 5  bi lahko označili kot uradno rally igro, saj je stoodstotno podprt s strani Mednoradne avtomobilistične zveze (FIA). To pomeni, da lahko zajahamo resnične avtomobile in v njih prehitevamo resnične dirkače na resničnih progah. Igrati začnemo kot podmladek na sceni, nakar je na nas, da se prebijemo vse do kraljevega razreda WRC. Na poti tja so nam ponujene pogodbe, ki nam zastavljajo različne izzive, kar še dodatno popestri in doda k avtentičnosti dirkanja. Ker se WRC oklicuje za simulacijo, lahko pričakujete dinamičen poškodbeni model bolidov, ki močno vpliva na vozne lastnosti,dinamično vremenočno-dnevni cikel ter možnost igranja mehanika s spreminjanjem vseh možnih nastavitevdirkalnika.  Čeprav smo jo oklicali za simulacijo, pa se moramo zavedati, da to ni cestna simulacija. To pomeni, da je hitra in nevarna vožnja s pogostim drsenjem skozi ovinke pravzaprav priporočena oziroma nujna. Konec koncev je prav to čar rallyja, mar ne? Ker je voznik na progi sam, mu ni treba skrbeti za to, kje bo najlažje prehitel nasprotnika. Torej se lahko povsem osredotoči na borbo z vozilom in naravo ter pravilnim razumevanjem navodil kopilota.

Navijačicam se boste lahko predstavili na 13 različnih rallyjih po svetu, vsak od teh ima seveda več stopenj. Od zasneženeFinske do sončne Mehike boste z nekaj kliki preklopili v sekundi. Ker kakopak vsi med nami nismo dirkaški guruji, so razvijalci vključili možnost previjanja časa, da lahko tisti smrtonosni ovinek poskusimo zvoziti še enkrat. Ali dvakrat. Ko se vam bo zazdelo, da ste prerasli dirkanje proti umetni inteligenci, se lahko povežete v večigralski način (multiplayer, po domače).

Ker nas večina v garaži nima dirkalnika s 300+ poniji pod pokrovom, pa tudi če bi ga imeli, z njim ne bi smeli zapraševati lokalne gozdne ceste, močno priporočam zdravo in legalno alternativo – WRC 5. Veselja ne bo prav dosti manj, bo pa strošek znatno manjši

 

Pisec: Aleksander K.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: WRC 5 PS4 WRC 5 FIA World Rally Championship