Kontakt : 031 434 225

Xbox ONE 500GB izposoja

Xbox ONE 500GB izposoja

Xbox ONE 500GB izposoja

  • Šifra: Xbox ONE 500GB izposoja
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 40.00€

Xbox One S (Slim) je mehkejši, manjši in ostrejši,… Nova različica Xbox One S (Slim) se ponaša z 40% manjšimi dimenzijami, vgrajenim napajalnikom, 4K Ultra HD grafiko ter do 500GB velikim trdim diskom. Nova konzola še vedno sledi dobri praksi starejšega brata in podpira igranje X360 classic iger. Slim konzola je ultimativna rešitev za vse prave gamerje

 

Xbox One S 500GB 40% manjši od Xbox One različice, z 500GB spomina ter integriran napajalnik. Igrajte svoje najljubše in najboljše igre, vključno z Xbox 360 igrami. Naj vas nova manjša velikost ne zavede; z integriranim napajalnikom in 500GB spomina je Xbox One S najnaprednejša konzola.

 

Visok dinamičen razpon – preiskusite bogatejše in intenzivnejše barve v igrah kot so Gears of War 4 in Forza Horizon 3. Z večjim kontrastnim razmerjem med svetlobo in temo ter tehnologijo visoko dinamičnega razpona prinaša resnično vizualizacijo vaših iger.

 

4K Ultra HD Blu-ray in Streaming – z štirikratno resolucijo standardnega HD, 4K Ultra HD prinaša kristalen in najbolj realen pogled kar je možno. “Strimaj” 4K vsebine na Netflix-u in Amazon Video ter si oglejte Ulra HD Blu-ray filme in osupljivo vizualizacijo z Visoko dinamičnim razponom.

 

IR BLASTER – povežite Xbox one S konzolo z drugimi napravami , kot npr. s televizorjem ali audio/video sprejemnikom itd. in jih na ta način lahko prižgete. IR blaster vam omogoča hitrejšo odzivnost.

 

Xbox ONE Brezžični Kontroler – doživite izboljšano različico novega xbox brezžičnega kontrolerja, ki ga odlikuje boljši oprijem in streaming design. Omogoča vam dvakrat večje območje dosega, posebna tekstura na zadnjem delu za boljši oprijem med igranjem in z Bluetooth® tehnologijo omogoča igranje iger na Windows 10, tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih.

 

V KOMPLETU:
  • Xbox One S igralna konzola
  • 500GB trdi disk (interni)
  • Xbox One S Brezžični Kontroler z 3,5mm za Slušalke
  • Priročnik za uporabo
  • HDMI kabel
  • AC napajalni kabel
  • 14-dnevni Xbox Live Gold poskusno​

Izposoja Xbox One igralnih konzol, za druženje, lanparty-e in podobne igračarske zadevščine!

 

V paketu: Xbox one igralna konzola, kablovje, hdmi kabel, 2 igralna ploščka

Glede izpsooje ni potrebno plačati vrednosti celotne igralne konzole, plača se le izposojo, možen osebni dvig ali pošljemo po pošti, poštnino plača naslovnik, če je račun izdan na sp ali doo, v primeru končnega kupca stranke, se plača dobroimetje, v všini 300EUR.

Za več info nas prosim glede izposoje pokličite na 031-434-225 Damjan ali pošljite meil na: info@playgame.si Račun lahko izdamo tudi na sp ali doo, strošek, izdan na DŠ številko oz davčnega zavezanca, NI potrebno plačilo dobroimetja cca 300EUR) Če račun izdamo na končnega kupca stranko, je potrebno plačilo dobroimetja v višini 300EUR, po končani izposoji se plačilo vrne!

 

Cenik izposoje za sp ali doo:

 

10 DNI 40EUR+DDV

20DNI 70EUR+DDV

 

Izposoja in plačilo dobroimetja cenik:

 

10DNI 40EUR Z DDV

20 DNI 70EUR Z DDV

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Xbox ONE 500GB izposoja