Kontakt : 031 434 225

Menjave VOLAN THRUSTMASTER T150 FORCE FEEDBACK PC,PS4,PS3 Menjave

Menjave VOLAN THRUSTMASTER T150 FORCE FEEDBACK PC,PS4,PS3 Menjave

Menjave VOLAN THRUSTMASTER T150 FORCE FEEDBACK PC,PS4,PS3 Menjave

  • Šifra: THRUSTMASTER T150 FORCE FEEDBACK PC,PS4,PS3 MENJAVA
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 99.00€

Cena VELJA le za zamenjave igralnih konzol za naš volan :

Imaš svoj Playstation 3 ali Xbox 360, račun, garancijo in od 5 do 10 kosov iger, volan lahko dobiš za 99EUR , polna cena volana je 239EUR

Glede menjav, nam javi kaj imaš, tukaj: KLIK

 

 Prihajajo k nam iz THRUSTMASTER; Thrustmaster T150 in T150 Force Predlogi Wheel Ferrari Force Feedback  PS4, PS3 in PCplatformah. Kot THRUSTMASTER T300, T150 je uradni PlayStation volan z 13 PlayStation gumbi, ki se razširja od dvojnega regulatorja šok 4. T150 celoti Združljiv z osebnim računalnikom in podpira nov operacijski sistem Windows 10, kot tudi vse prejšnje različice operacijskega sistema Windows nazaj na XP. Največja prednost te Thrustmasterjevega volana je njegova cena.Prisiliti povratne volan z TouchSense® tehnologijo in kota vrtenja, ki jih lahko spremenila od 270 ° C do 1080 ° C. T150 je popolnoma združljiv z T3PA in T3PA-PRO 3-pedala stopalke ali Thrustmaster TH8A Sito / menjalnik.

 

Gre za nov TH volan, odlične kvalitete in močan FFb povratni učinek, ko volan pretetsiramo javimo več.

 

Volan, nov volan, cenovno ugoden volan, resnica ali nekaj cenovnega nezanimivega?

Daleč od tega, včeraj je bil čas , da se sproba na PCju in PS4 konzoli nov TH volan, sam volan je lepo narejen, napajalnik v volanu, le kabel za priklop volana.

Obroč delno mehak, mehka guma, drugje črna trša plastika, en mali minus glede trše plastike, in en večji mali plus glede mehke, ker na mehkem delu je oprijem fenomenalen, roka-prsti ne zdrsijo ko imaš nekaj dela z volanom.

Sama pozicija tipk je odlična, nekako vse na oprijemu ali dotiku hitremu dotiku, v primeru resne vožnje so tipke na pravi legi volana, hitre in lepo narejene, spet cenovno gledano dosti odlične tipke.

Volanski obroč je manjši , kot na TH 500, ampak posledično je volan zelo natančen, mogoče malo smešno, vseeno pa je volanski obroč podoben gokart obroču po veličini, oprijemu, primeren tudi za mlajše igralce, pa da vas zandje besede ne odvrnejo, je sama moč volana, sam FFB odličen, nekako manjši od T 300 volana za max do 20%, še vedno za hitro dirkanje fenomenalen oz. dosti močan, ali celo premočan.

Nekako je FFB bolj nežen , natančen in manj brutalen od TH 500, posledično si v ovniku bolj natančen in lažje popraviš vozilo, če te zanese ali da si prehiter itd, nekako bolj obvladljiv volan , kot TH 500, če na koncu rečem, da gre za hitrejše dirkanje, da si natančen in hiter, si z T150 hitrejši, kot z TH 500, pa vseeno je TH 500 proti njemu, kot ena podivjana GHD replica, T 150 , pa kot mali nabriteš CLIO CUP, primerjava vem da ni na mestu, ampak porajajo se ti taki vtisi.

 

Volan na PS4 konzoli prepozna vse tipke, deluje kot igralni plošček, je dovolj le volan? JE, ne potrebujem ploščka, lahko uredim vse reči z volanom.

Mogoče najslabša reč volana so stoplke, ponovno so navadne plastične, trše stopalke, sicer odlično narejene in močne, mala težava je ta da jih je potrebno nekam pričvrstit oz da so na koncu zelo stabilne, vseeno ker imam stopalke od brata TH 500, je enostaven priklop in reč dela z stopalkami od TH 500 volana in tudi z novejšimi T3PA, enako glede menjalnika, priloklopiš in igraš.

Za hitro dirkanje in tekmovanje je komplet pripravljen, ne potrebujem več, lahko sem hiter, enako dober občutek originalnih stopalk, so natančne in odlične, v primeru pa da si hočem predelati volan so opcije odlične, potrebujem le menjalnik in druge stopalke.

Da se še malo približam ceni, cenovno je ugoden volan, ali nudi za to ceno kar si želim? Nudi, sam volan nudi več kot dovolj za cca 239EUR, sedaj na trgu glede cene, bi lahko dodal, da je volan cenovno najboljši, nudi odličen FFB, zelo podoben kot na TH 500 ali T 300, dosti robusten in močan volan.

Več info še kaj kasneje!

Pisec Damjan Šimenc

24 mesečna garancija

Možne menjave za druge volane kot so LOGITECH G25, G27, TH 300, TH 500 itd

 

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Menjave VOLAN THRUSTMASTER T150 FORCE FEEDBACK PC, PS4, PS3 Menjave