Kontakt : 031 434 225

Nintendo Switch s sivimi (grey) Joy‑Con kontrolerji

Nintendo Switch s sivimi (grey) Joy‑Con kontrolerji

Nintendo Switch s sivimi (grey) Joy‑Con kontrolerji

 • Šifra: Nintendo Switch s sivimi (grey) Joy‑Con kontrolerji
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 349.00€

Razpoložljive možnosti

Možne menjave za druge igralne konzole! KLIK

 

Nintendo Switch predstavlja novi preboj v konzolah za domače video igre. Ne samo da se poveže z TV-jem doma, ampak se v trenutku spremeni v mobilno ročno konzolo z 6.2 inčnim zaslonom. Prvič lahko igralci uživajo v polni verziji domače konzole, kjerkoli, kadarkoli. Baterija zdrži več kot šest ur, vendar je odvisno od programske opreme in pogojev uporabe.

Vsestranski Joy-Con ponuja več novih načinov zabave za igralce. Dva Joy-Con-a se lahko uporabljata neodvisno v vsaki roki ali pa skupaj kot en kontroler za igro, ko sta pripeta z ročajem.

Lahko se tudi priklopita na glavno konzolo za uporabo kot mobilno ročno napravo ali pa se deli med prijatelji za igre ki podpirajo 2 igralca.

Vsak Joy-Con ima celoten set gumbov in se lahko uporablja kot samostojen kontroler in vsak tudi vsebuje merilec pospeškov in giroskopičen senzor. To omogoča neodvisno kontrolo gibov na levi in desni strani.

V KOMPLETU:
 
 • Nintendo Switch sive (grey) barve
 • Joy-Con (L) sive (grey) barve
 • Joy-Con (R) sive (grey) barve
 • Joy-Con ročaj (na katerega sta pripeta oba Joy-Con-a in se uporablja kot ena konzola)
 • Komplet Joy-Con zapestnih trakov
 • Nintendo Switch postajo (ki drži glavno konzolo in se priključi na TV)
 • HDMI kabel
 • AC adapter
 • 12 MESEČNA GARANCIJA
 • Garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč pa mailu

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

 

 • Ker smo z vami od leta 2003 , že 15 let spletne trgovine PlayGame.si
 • Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Novem mestu Straža Dule 23 od 7h do 14h (po dogovoru do 22h) Sobote od 7h do 12h, po dogovoru do 22h
 • Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor.
 • Igralno konzolo lahko prevzamete osebno ali preko pošte Slovenija ali GLS
 • Igralno konzolo glede menjav lahko pošljete tudi po pošti; ali se oglasite osebno glede menjave.
 • V primeru garancije kupljene nove ali rabljene konzole, ste tudi deležni po nadomestni igralni konzoli, v času trajanja garancije
 • Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi pri iskanju nepreverjenih informacij na spletu.
 • Možne tudi odkup vaše že kupjene igralne konzole, možna brezplačna izposoja igralne konzole v primeru nakupa v naši trgovini
 • Možna tudi menjava vaše igralne konzole kupljene pri nas, za druge izdelke
 • Možno podaljšanje garancije tudi v bodoče
 • Možna prodaja vaše igralne konzole
 • Neomejena profesionalna pomoč osebno, po elektronski pošti ali telefonu.
 • Garancija, da v primeru, če se Igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo, ter tudi nadomestno igralno konzolo;  unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.

Možne menjave za druge igralne konzole! KLIK

 

 

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola ?

 

Prvo leto ?

 

 

Kljub začetni skepski igričarske srenje , ki je oktobra 2016 ugledala predstavitev Switcha in se čudila, kje je mesto takšnemu izdelku ob boku težkokategornih strojev Playstation 4 in Xbox One , in se pridušala , češ – kdo neki bo mahal po zraku in kaj le lahko spravijo iz Tegra čipa in kdo bo to nosil s sabo – se je do dejanskega izzida v marcu 2017 za  nenavadnega hibrida , ki je,  nemara, tič in miš, rodilo iskreno zanimanje .

Mogoče je pripomogla bistveno bolj izrazita reklamna kampanja, kot pri predhodnem WiiU – ju , močna igra ob izzidu ( Zelda Breath of the Wild) ali nekaj povsem tretjega? Dejstvo je , da je Nintendo zopet zadel bistvo in želje modernega igričarja – v zgolj 10 mesecih je Switch našel več lastnikov kot WiiU  v vseh petih letih prodaje (skoraj 15 miljonov ), vmes prehitel prodajo celo samega velikana Sonya v istem časovnem okviru , ima dve ekskluzivni, izjemno močni igri,  okiteni z nagradami vseh vrst (poleg Zelde še Mario Odyssey , Mario Kart pa gre še vedno odlično v prodajo) , resnost vpliva na trg pa so dokončno spoznali tudi razvijalci iger , tako da v Switchevem arsenalu iger že zdaj ne manjka streljank ( Doom in Wolfenstain 2) , ter seveda Fife , NBA in mnogih drugih ...  pa še leto ni naokoli ;)  

Cena je malo huda ? PS4 je leta 2013 startal s ceno 399$ , medtem ko je priporočena cena za Switch 299$ v primerljivi valuti  ... in ja, je »taprava« konzola ki gre lahko z vami in jo dejansko lahko igrate kjerkoli ... dodatki so precej dragi , ampak v škatli dobite vse potrebno za igro, lahko rečemo da celo dva kontrolerja za dvoigralske igre .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako je to sploh za igrat ?

 

Seveda številke o teraflopih , fps-jih in silnih frekvencah ne pomenijo nič, če ni zanimivega igranja , in tu , nepresenetljivo, imamo opravka z premišljeno in kvalitetno zasnovo. Software je eleganten, enostaven  in hiter , sleep mode konzole vas hitro vrže nazaj v samo akcijo , ustvarjanje accounta enostavno in nezahtevno, e-trgovina pregledna.

Včitavanje igre iz namenske kartice  je seveda zelo hitro , brez nadležnega opazovanja počasnega drsenja loading črtice . In ja , zajem ekranske slike med igro je tak kot si ga predstavljate – pritisnem na gumb in je slika shranjena. Neboleče z dvema klikoma jo delite na FB ali Tweeter ... enostavno, gladko, tekoče. Čeravno so gumbi videti majhni in blizu, se prsti in roka hitro privadijo razdaljam med njimi , bodisi v handheld obliki konzole , samostojnih joy conih v vsaki roki ali pač samo zataknjenih v t.i. grip, ko je konzola v stojalu in pošilja sliko na TV.

Ravno tako je z tudi z igrami – Switch je menda kar programerjem prijazen , zato so lahko izdelane v misli na optimizacijo za hardware same konzole – igre delujejo gladko , brez zatikanj , s hitrimi nalagalnimi časi . Cena posamezne igre je pogojena z velikostjo spomina kartice , če pa vas ponese nakupovanje  na e trgovini, lahko hitro povečate spomin konzole z mikro SD kartico , podprti so celo še neobstoječi formati in velikosti (preko 500 Gb) .

V handheldu se konzola znajde odlično , ekran je precej večji kot pri dosedanjih ročnih konzolah z zelo dobro vidljivostjo in živimi barvami . Baterija je v tej obliki primerljiva z drugimi ročnimi konzolami (nekaj ur, odvisno od svetlosti ekrana) , ločena joycona pa zdržita precej dlje brez polnjenja od sonyevega kontrolerja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Nintendo Switch s sivimi (grey) Joy‑Con kontrolerji