Kontakt : 031 434 225

PS4 1TB PRO MODEL Menjave za vaš PS4 PLAYSTATION4 500GB 1TB

PS4 1TB PRO MODEL Menjave za vaš PS4 PLAYSTATION4 500GB 1TB

PS4 1TB PRO MODEL Menjave za vaš PS4 PLAYSTATION4 500GB 1TB

 • Šifra: Menjave za vaš PS4 PLAYSTATION4 500GB 1TB
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 150.00€

Razpoložljive možnosti

 

 

Imaš lepo ohranjen PS4 prvi model 2k14 ali 2k15 ali 2k16 MODEL , 500GB ali 1TB bel ali črn??

Pri nas lahko dobiš, če imaš lepo ohranjen PS4 , kak špil poleg in embalažo, ČE JA, nam piši kaj vse imaš in naredi eno fotografijo in izpolni obrazec prav TUKAJ!

Cena doplačila za PS4 PRO konzolo bo od 170EUR do vsega 230EUR odvisno od tvoje konzole!

 

Kaj vsebuje PRO model??

 

 • Igralna konzola PlayStation 4 (PS4)  PRO

  Ponaša se z najsodobnejšo tehnologijo in tako zagotavlja najhitrejšo, najostrejšo in najodzivnejšo izkušnjo igranja iger doslej. Pod pokrovom konzole se zdaj skriva še več moči, zato bodo igre oživele z intenzivno grafiko in izjemno pristnimi podrobnostmi. Hitrejša in stabilnejša hitrost sličic poskrbi za kristalno čiste premike, zato je dogajanje hitrejše, jasnejše in še bolj eksplozivno. 

   

  Iz Netflixa, YouTuba in kmalu tudi iz številnih gostiteljskih razvedrilnih aplikacij lahko pretakate največje filmske uspešnice, najbolj gledane televizijske oddaje in najnovejše videoposnetke celo v osupljivi ločljivosti 4K*, in sicer s samodejnim višanjem ločljivosti, ki poskrbi za najbolj jasno sliko. 

  * Potrebujete televizor 4K.

   

  PlayStation 4 Slim igralna konzola je najboljše mesto za dinamično igranje, zmogljiva grafika in hitrost, inteligentna personalizacija, globoko integrirane socialne sposobnosti ter inovativna možnost drugega zaslona. Združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje. PS4 Slim omogoča odklepanje ustvarjalnost in premika meje igranja prek sistema, ki je popolnoma prilagojen gaming navdušencem.

   

  Nadzor, ki mu ni para.

  Brezžični igralni plošček DUALSHOCK 4 ima nov videz in obliko ter še bolj pregleden in barvit svetlobni indikator, da vam bo igranje šlo še bolje od rok. Najbolj ergonomski in intuitiven igralni plošček PlayStation, ki je razvit doslej. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye.

   

  Najbolj povezana konzola.

  Svoboda igranja, deljenja in druženja v igričarskem svetu.

   

  Share Play (skupno igranje) - Povabite prijatelja v svojo dogodivščino, povabite ga v igro z več igralci ali pa mu prepustite, da igra namesto vas, tudi če sam nima tiste igre. 

  Remote Play (oddaljeno predvajanje) - Prek domačega omrežja Wi-Fi pretakajte igre v osebni računalnik ali računalnik Mac, napravo PlayStation Vita ali Sony Xperia in pozabite na uporabo televizorja. 

  Pretakajte svoje igranje iger - Prek strani Twitch, YouTube ali Dailymotion pretakajte svoje dogodivščine v živo. 

  Delite v nekaj sekundah - Delite posnetke zaslona in videoposnetke svojih najboljših trenutkov na Twitterju in Facebooku. 

  Povežite se s prijatelji - Prirejajte zabave, pogovarjajte se s prijatelji ali se pridružite igričarskim skupnostim in poiščite nove igralce.

   

  Zavladajte svetu.

  Sklepajte zavezništva, poravnajte račune in igrajte s prijatelji ter tekmeci v spletu v najljubših spletnih načinih igre – samo s PlayStation Plus.

   

  SPECIFIKACIJE

   

  KAJ DOBIM?
   
  • PlayStation 4  PRO igralno konzolo
  • Sony DualShock 4 Slim brezžični kontroler
  • 1000GB trdi disk
  • HDMI kabel
  • Slušalke z mikrofonom
  • USB napajalni kabel
  • Neomejena tehnična pomoč po mailu

   

  ​12 mesečna garancija! ali večja!

   

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: PS4 1TB PRO MODEL PREDNAROČILO 10.11.2016 Menjave za vaš PS4 PLAYSTATION4 500GB 1TB