Kontakt : 031 434 225

The Evil Within PS4 Rabljena

The Evil Within PS4 Rabljena

The Evil Within PS4 Rabljena

  • Šifra: The Evil Within PS4 Rabljena
  • Razpoložljivost: Preveri info@playgame.si
  • 19.00€

Igra je rabljena, kot nova!

Jezik: Italjanksi

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

 

14.10.2014 na zalogi.

 

ZVRST: Akcija, grozljivka

PLATFORMA: PS4, XBOX ONE

USTVARJALEC: Tango Gameworks

ZALOŽNIK: Bethesda Softworks

MEDMREŽNO IGRANJE: Ne

MULTIPLAYER:

PRIPOROČENA STAROST IGRALCA: 18+

 

Izpod prstov slavnega Shinji-ja Mikami-ja, kreatorja slavne serije Resident Evil, in talentirane ekipe studia Tango Gameworks, prihaja igra The Evil Within, ki pooseblja pomen prvinske preživetvene grozljivke. Izkusite pretresljivo realnost poskusa pobega pred pobesnelo mehanizacijo, ki lahko obstaja le v najgrozljivejšem svetu. Soočite se s čudnimi kreaturami in izkusite prvinski strah, ki ga še poveča grafična podoba igre, ki jo poganja gonilnik id Tech 5.

Med preiskovanjem okrutnega, želodec obračajočega masovnega umora, detektiv Sebastian Catellanos s svojimi partnerji naleti na skrivnostno in mogočno silo. Potem, ko je priča pomoru sodelavcev, je zaskočen in sklaten do nezavesti. Ko se zbudi, ugotovi, da se nahaja v svetu, kjer odbijajoče ogabne pošasti tavajo med mrtvimi. Soočen z nepredstavljivo grozo in v boju za golo življenje se poda na strahotno potovanje, da bi odkril, kaj se skriva za skrivnostno zlo silo.

Igra vam bo brez težav nagnala strah v kosti, naježila vsako dlako na vašem telesu ter v vas sprožila občutek tesnobe. Napeti boste kot struna, tresli se boste kot šiba na vodi. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: The Evil Within PS4 Rabljena