Kontakt : 031 434 225

WATCH DOGS PS4

WATCH DOGS PS4

WATCH DOGS PS4

  • Šifra: WATCH DOGS PS4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 14.00€

Igra je rabljena, vendar lepo ohranjena

Jezik: Angleški

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

 

ZVRST: Akcija

PLATFORMA: PS4, XBOX ONE

USTVARJALEC: Ubisoft

ZALOŽNIK: Ubisoft

MEDMREŽNO IGRANJE: še ni znano

MULTIPLAYER: še ni znano

PRIPOROČENA STAROST IGRALCA: 18+

DATUM IZIDA ZA EVROPO: 27. maj 2014

Potreben je le migljaj prsta. Povežemo se s prijatelji. Izbiramo najnovejše napravice in opremo. Izvemo, kaj se dogaja v svetu. In z istim migljajem prsta vržemo širno senco. Z vsako povezavo pustimo digitalno sled, ki vodi preko vseh naših premikov in mejnikov, prikaže vse, kar nam je všeč in, kar nam ni. In ne gre le za ljudi – dandanašnji so vsa velika mesta povezana v mrežo. Urbane infrastructure so nadzorovane in vodene preko kompleksnih operacijskih sistemov.

V igri Watch Dogs se ta sistem imenuje Central Operating System (Centralni Operacijski Sistem) – ctOS - in upravlja skoraj vsak košček mestne tehnologije ter shranjuje ključne podatke o prebivalcih.

Glavni lik igre je Aiden Pearce, brilijanten “heker” in bivši nasilnež, čigar zločinska preteklost je vodila do nasilne družinske tragedije. Na lovu za krivci te nesreče, se v Aiden-a prelevljeni igralec poslužuje nadzorstva in računalniške genialnosti ter manipuliranja s tehnologijo, ki je priključena na mestno mrežo. Prav tako pa se lahko sovražnikov lahko loti na dober star način – s kolom po glavi ali z uporabo enega od preko 30-ih kosov orožja, saj je odgovor na nasilje vedno še več nasilja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: WATCH DOGS PS4