Kontakt : 031 434 225

Battleborn PS4 XBOX ONE

Battleborn  PS4 XBOX ONE

Battleborn PS4 XBOX ONE

  • Šifra: Battleborn PS4 XBOX ONE
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.00€

Razpoložljive možnosti

Battleborn:

 
Razvijalec: Gearbox Software
Izide: 3.5.2016
Platforme: Ps4, Xbox one
 

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

 
Razvijalci Gearbox Software, ki so med drugim odgovorni za serijo Borderlands napovedujejo novo fantazijsko streljačino z naslovom Battleborn. Igra Battleborn je prvoosbna streljačina katera ima velik poudarek na zgodbi in je postavljena v fantazijski svet, sama igra pa je v osnovi tudi velik hit kot MOBA (multiplayer online battle arena), v kateri lahko izbiramo med 25 različnimi bojevniki,od katerih niti dva nista enaka. Vsak lik ima svoje zmožnosti, orožja in specialne atribute. 
 
Zgodba igre se vrti okrog dolgoletnega boja po katerem v vesolju ostane samo ena zvezda, zahvaljujoč vesoljskim nepridipravom, naloga igralca pa je, da jih ustavi. Vsak izmed 25 likov ima svoje ozadje zgodbe z nepridipravi, katero se razkrije skozi igranje igre, liki pa so z različnimi vezmi povezani tudi med seboj. Igranje različnih načinov (multiplayer, singleplayer, co-op) nam bo te vezi in zgodbo postopoma razkrivalo. V igri najdemo tudi elemente RPG (role playing game), saj bomo lahko svoj lik nadgrajevali z različnimi zmožnostmi preko skill tree-ja.
 
Pisec Sašo V.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Battleborn PS4 XBOX ONE