Kontakt : 031 434 225

MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB Cena velja za zamenjavo igralne konzole!

MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB  Cena velja za zamenjavo igralne konzole!

MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB Cena velja za zamenjavo igralne konzole!

  • Šifra: X1 X MENJAVE
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 299.00€

CENE DOPLAČIL ZA RAZLIČNE IGRALNE KONZOLE! CENA VELJA LE ZA ZAMENJAVO IGRALNE KONZOLE!


 

Dobava 1 do 3 dni.

 

Možna prednaročila, možne menjave za druge konzole!

 

Vitkejši, vendar še bolj “zloben”. 40% več moči ne pomeni večjo konzolo. Dejstvo je, da je Xbox one X najmanjša konzola kar jih je Microsoft kdajkoli naredil. Z 6 teraflops, 326GB/s pasovne širine pomnilnika ter naprednim po meri izdelanim integriranim vezjem je Scorpio Engine najzmoglivejši gaming procesor na svetu. Vsa moč, ki jo premore, ne pomeni več segrevanja in s tem hrupa. Xbox one X uporablja napredno tehnologijo z sistemom hlajenja na osnovi tekočine ter ventilator na bazi turbinskega polnilnika, ki zagotavlja da ostane hladen. Da bi povečali učinkovitost ter zmanjšali porabo energije, Xbox one X uporablja metodo Hovis, vrhunski digitalni sistem dobave energije, ki po meri prilagaja napetost individualni konzoli.

 

Začutite resnično 4K moč – najzmogljivejša igralna konzola na svetu. Z 40% več moči kot katerakoli druga konzola vam omogoča, da preizkusite resnično 4K igranje.

 

Hitrejša obdelava podatkov – 8 jedrni procesor AMD CPU je nastavljen na 2,3 GHz, ki uporabniku omogoča izboljšano izkušnjo umetne inteligence, resnične detajle ter boljšo interakcijo pri igranju iger.

 

Več spomina – 12 GB GDDR5 grafičnega pomnilnika poveča hitrost in moč in tako poveča užitev pri igranju tudi najbolj zahtevnih iger. dodatnih obzorij in hitrejši čas nalaganja.

 

Realni detajli – 6 Teaflop GPU omogoča 4K okolju in karakterjem, da postanejo še bolj realistični kot kdajkoli prej, z še več detajli in gladko animacijo.

 

Hitrejši čas nalaganja – Grafika igre je hitrejša in z več detajli, z 326GB/s pasovne širine pomnilnika, s tem ohrani vaše trenutke igranja neprekinjene.

 

V KOMPLETU:
  • Xbox One X igralna konzola
  • 1TB trdi disk (interni)
  • Xbox One X Brezžični Kontroler
  • Priročnik za uporabo
  • HDMI kabel
  • AC napajalni kabel

12 mesečna garancija

 

Pri Micro po novem ponujajo:

50x brezplačne igre, igre kot so: BF1, F17, NHL 17, TF2, NEED, in mnoge druge!

1 mesečno igranje pa nudijo: igranje 140 iger, katere se naročnino po želji tudi podaljša.

 

Več info tukaj:

50X IGRE

140X IGRE

 

 

50 iger med njimi tudi Battlefield 1, FIFA 17, NHL 17, UFC 2, Titanfall 2, Need for Speed, Plants vs Zombies, ki jih lahko uporabljaš 1 leto* 140 iger, ki jih lahko igraš 1 mesec (lahko podaljšaš)

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB Cena velja za zamenjavo igralne konzole!