Posebna ponudba

Mafia 3 PS4

Šifra: Mafia III PS4
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 39,00€

Mafia 3 PS4

Jezik: Angleščina Release Date: 7.10.2016

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com

Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Mafia III:

 
Igra pripoveduje zgodbo o osirotelemu Lincolnu Gray-u, ki se že celo življanje trudi da bi si našel družino. Odvija se v letu 1968 in Lincoln se je ravno vrnil iz vojne v Vietnamu. Sprejmejo ga člani "Black Mob"-a in ravno ko je začutil da se lahko nekam vklopi, jih italijanska mafija vse pospravi. Clay se zaveže da se jim bo maščeval, za to ima prava sredstva in usposabljanje. Rekrutira si tri like, ki mu služijo kot poveljniki v njegovi novo ustanovljeni skupini. zatem načrtuje kako se bo znebil Italijanov in si vzel New Orleans za svojega.
 
Svoje tri poveljnike lahko izkoristi za različne naloge, kot so dostava orožja, povzročanje distrakcij in podkupovanje policije. V igri bomo videli impresivne borbe mož na moža, prikritega bojevanja in streljanja. Igra je postavljena v odprt namišljeni svet New Orleansa, po katerem se bomo lahko gibali peš ali z različnimi prevoznimi sredstvi. Izboljšava sistema bojevanja od predhodnika in pa seveda postavitev v odprt svet ter neverjetna zgodba dajejo težko pričakovani igri lastnosti zaradi katerih bo igra ob izidu dobesedno poletela s prodajnih polic. Gre za tretjeosebno streljačino, ki pa žal zaenkrat nima najavljenega multiplayerja.
 
Razvijalec: 2k Czech
 
Datum izida:  TBA 2016
 
Izide na: PS4, Xbox One
 
Pisec: Sašo V.

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: