Posebna ponudba

UNCHARTED 4 : A THIEF'S ENDPS4 MENJAVE

Šifra: PS4 MENJAVE
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 29,00€

UNCHARTED 4 : A THIEF'S ENDPS4 MENJAVE

 

Kaj pomeni menjava PS4 iger?

Pri nas lahko dobiš najnovejšo PS4 igro, enako velja za prednaročila le za 39EUR, če imaš eno starejšo PS4 igro, katero vzamemo v račun! (Starejše igre pomenijo : FIFA 15, NBA 2K15,UFC... in ostale. Doplačilo le 39EUR za najnovejše igre!

 

Če imaš vsaj eno igro, nam javi TUKAJ GLEDE MENJAVE IGRE!

Na zalogi  10.05.2016

Igra je je nova in zapakirana!

Jezik: Angleščina

UNCHARTED 4: A THIEF'S END je četrta in hkrati zadnja igra v seriji izjemno priljubljenih (prvi trije deli so do sedaj dosegli skupno število kar 21 milijonov prodanih izvodov) akcijskih iger UNCHARTED, ki so bile ustvarjene s strani Naughty Doga ekskluzivno za konzole PlayStation. 

Zgodba je časovno postavljena 3 leta po dogodkih iz igre UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION. Nathan Drake, vsaj tako se zdi, za vedno opusti lov na zaklade. Toda ne mine veliko časa, ko ga že čaka naslednja pustolovščina. Njegov brat Sam išče pomoč, da bi rešil lastno življenje in Nathanu ponudi pustolovščino, ki se ji ta ne more upreti in je tako prisilno spet vržen nazaj v svet ropov. Na lovu za že dlje časa izgubljenim zakladom angleškega pirata Henryja Averyja, se Sam in Nathan odpravita na iskanje Libertalie, piratskega raja, ki se nahaja globoko v gozdovih otoka Madagaskarja. UNCHARTED 4: A THIEF'S END bo igričarje poslal na potovanje po vsem svetu, preko džungelskih otokov, velikih mest in zasneženih vrhov. Vse to zaradi iskanja Averyjevega zaklada. Igra prinaša Nathanovo najbolj čudovito pustolovščino, ki bo preizkušala njegove meje zmogljivosti, odločnost in bo navsezadnje pokazala, kaj vse je Nathan pravzaprav pripravljen storiti, da reši svoje najbližje.

Pisec : VID, K.

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Priporočamo...